SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA ŽABLJAKU: Povređen dečak (12)

M. D.

04. 02. 2023. u 15:07

DEČAK koji je juče teže povređen u saobraćajnoj nesreći na putu Žabljak – Šavnik iz pljevaljske bolnice transportovan je u Kliničko-bolnički centar Podgorica.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА НА ЖАБЉАКУ: Повређен дечак (12)

Crnogorska policija / Foto D. Milovanović

Dečaka je, sa ozbiljnim povredama, ekipa hitne pomoći preuzela sa lica mesta i transportovala u pljevaljsku bolnicu na dalji tretman, gde je konstatovano da je zadobio povrede ortopedske prirode i da nije životno ugrožen.

Na Hiruškom odelenju pljevaljske bolnice dečak je obrađen dijagnostički i zbog nekoliko preloma ekstremiteta transportovan za Institut za bolesti dece Podgorica.

Dvanaestogodišnji dečak sa Žabljaka, učenik OŠ “Dušan Obradović” sa Žabljaka, povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se u petak dogodila, na putu Šavnik-Žabljak u mestu Javorje dok se vraćao iz škole kući.

Prema mediskim navodima dečak ja nakon izlaska iz đačkog autobusa obišao isti i sa zadnje strane krenuo da pređe preko kolovoza kada ga je udario automobil pljevaljskih registarskih oznaka, koji je dolazio iz pravca Šavnika.

BONUS VIDEO - OVO JE NAJSLOŽNIJE SELO U SRBIJI: Nalazi se kod Kruševca,u njemu hiljadu srca kuca kao jedno

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima