LIDIJA PONOSNA NA MILA: Članice DPS-a u Nikšiću, uz svog lidera u drugom krugu predsedničkih izbora (VIDEO)

V.K.

25. 03. 2023. u 12:11

ALIJANSA žena DPS Nikšić organizovala je druženje sa prvom damom Crne Gore Lidijom Đukanović, u sklopu kampanje za predstojeće predsedničke izbore.

ЛИДИЈА ПОНОСНА НА МИЛА: Чланице ДПС-а у Никшићу, уз свог лидера у другом кругу председничких избора (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Jutjub DPS

Tom prilikom, Nikšićanke su Milu Đukanoviću uputile podršku pred drugi krug glasanja 2. aprila, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

Prisutne je pozdravila Lidija Đukanović koja je, kako navode, kazala da su Nikšićanke prepoznate kao hrabre, samosvesne, pametne, savremene ali i tradicionalne žene, te istakla da su to sve one vrednosti koje i sama njeguje i deli. U svom obraćanju prisutnima kazala je da je ponosna na ono što je njen suprug postigao, kao i na svoju porodicu:

-Ja sam ponosna na sve što je moj muž postigao, ponosna sam na svoju porodicu, na svoje unuke koji su mom suprugu i meni doprineli da dodatno shvatimo šta su prave vrednosti i šta je najvažnije u životu svakog čoveka - rekla je supruga Mila Đukanovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)