SVAKOG DANA SVE GORA SITUACIJA: Spajić gubi kontrolu u Pokretu Evropa sad

Novosti online

13. 09. 2023. u 20:00

MANDATAR za sastav nove Vlade Crne Gore Milojko Spajić iz dana u dan sve više gubi kontrolu u Pokretu Evropa sad, piše Borba.

СВАКОГ ДАНА СВЕ ГОРА СИТУАЦИЈА: Спајић губи контролу у Покрету Европа сад

Pokret Evropa sad

Iz izvora bliskih PES-u portal je dobio informacije da su se Spajić i njegov najbliži saradnik Branko Krvavac otuđili od ostatka partije i da sve odluke donose nezavisno, bez konsultacija sa ostalim partijskim kolegama.

- Spajić i Krvavac poslednjih dana isključivo između sebe komuniciraju i nikome se ne javljaju iz PES-a. Ovaj dvojac ne obrazlaže svoje interne odluke od kojih zavisi ne samo budućnost PES-a, već i proces formiranja Vlade koji je zapao u ćorsokak upravo iz razloga što broj nezadovoljnih funkcionera i poslanika PES-a razne kako vreme protiče. Zbog ignorantskog ponašanja Spajića i Krvavca, raste broj poslanika PES-a koji nije spreman da posrži njihov dil sa DPS-om vezan za formiranje vlade. Oni su izrazili jasno nezadovoljstvo što ih njihov lider i najbliži saradnik tertiraju kao broj i glasačku masu koja u Skupštini treba da se povinuje njihovim nalozima - navodi se u tekstu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)