SANIRAN KROV, ZAMENJENI OLUCI: Rešeni višedecnijski problemi prokišnjavanja Sportskog centra na Cetinju (FOTO)

Марија Стевановић
Marija Stevanović

18. 09. 2023. u 19:50

SEKRETARIJAT za investicije i održivi razvoj Prestonice Cetinje uspešno je realizovao radove na sanaciji krovnog pokrivača i svetlarnika na objektu Sportskog centra.

САНИРАН КРОВ, ЗАМЕЊЕНИ ОЛУЦИ: Решени вишедецнијски проблеми прокишњавања Спортског центра на Цетињу (ФОТО)

Prestonica Cetinje

- Pored sanacije krova, u okviru projekta rekonstrukcije Sportskog centra Prijestonica Cetinje je u prethodnom periodu završila radove na sanaciji fasade, zameni stolarije i oluka, što je uslovilo da objekat postane energetski efikasniji. Realizacijom ovog projekta rešeni su višedecenijski problemi prokišnjavanja prostorija i vlage, čime su stvoreni uslovi da svi sportisti, zaposleni i drugi korisnici usluga i prostorija Sportskog centra na bolji i kvalitetniji način obavljaju svoje redovne aktivnosti - saopšteno je iz Prestonice Cetinje.

Projekat adaptacije krovnog pokrivača realizovan je kroz Program razvoja Prestonice Cetinje i finansiran iz kapitalnog budžeta predviđenog Zakonom o Prestonici, dok su radovi na zameni stolarije realizovani kroz međunarodni IPA program za Pametno upravljanje energijom i promociju obnovljivih izvora energije (INER).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije