NAKON PORODIČNE TRAGEDIJE U BIJELOM POLJU: Bratoubici pritvor do 30 dana

M. SEKULOVIĆ

04. 10. 2023. u 14:09

SUDIJA za istrage Višeg suda u Bijelom Polju Vukomir Bošković, odredio je nakon saslušanja, na predlog višeg državnog tužioca Hasana Lukača pritvor do 30 dana Elmazu Beganoviću (39) iz Bijelog Polja zbog počinjenog krivičnog dela ubistvo.

НАКОН ПОРОДИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Братоубици притвор до 30 дана

M. S.

On je u nedelju veče nešto pre 21 sat nakon porodične svađe pred porodičnom kućom u prigradskom naselju Nedakusi, ubio rođenog brata Elvisa Beganovića (37), jednim ubodom noža u vrat.

Nakon toga, odbacio je nož u blizini kuće, a potom sa komšijom U službu Hitne medicinske pomoći, gde je  Elvis dovezen bez znakova života. Elmaz je ubrzo uhapšen u blizini bolničke zgrade...

- Preduzimajući operativne mere, policijski službenici su došli do saznanja da se radi o E. B. (38) iz Bijelog Polja. Ispred porodične kuće B., u mestu Nedakusi, izvršen je uviđaj, prikupljena su obaveštenja od nekoliko lica, te je policija došla do sumnje da je na pomenutom mestu, nakon kraće rasprave, E. B. (39) iz Bijelog Polja, zadao udarac kuhinjskim nožem, dužine sečiva 20 cm, u predelu desne strane vrata bratu E. B. (37), koji je od zadobijenih povreda preminuo, saopštila je Uprava policije Crne Gore povodom porodične tragedije Beganovića koja je potresla grad.

Viši državni tužilac Hasan Lukač naložio je obdukciju tela, nakon čega će biti poznat uzrok smrti, a na saslušanju Elvis je izrazio kajanje zbog počinjenog ubistva brata, oca troje dece koji je za nekoliko dana trebalo da otputuje na rad u Nemačku...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije