"OGRADA" ZBOG DODIKA: Crnogorsko ministarstvo diplomatije oglasilo se zbog poteza predsednika Skupštine Andrije Mandića

V.K.

04. 03. 2024. u 14:12

Crnogorsko ministarstvo diplomatije ogradilo se od poteza predsednika Skupštine Andrije Mandića i parlamentarnih službi  povodom dešavanja tokom posete predsednika Republike Srpska Milorada Dodika Podgorici 27. februara.

ОГРАДА ЗБОГ ДОДИКА: Црногорско министарство дипломатије огласило се због потеза председника Скупштине Андрије Мандића

V.K.

U odgovoru na protestnu notu Ministarstva spoljnih poslova BiH navedeno je da MVP Crne Gore  nije učestvovao u organizaciji i pratećim protokolarnim aktivnostima u vezi s posetom predsednika Dodika, već su tu posetu organizovale službe Skupštine Crne Gore, sa Andrijom Mandićem na čelu.

Dalje se navodi da Vlada podržava celovitost, suverentitet i teritorijalni integritet BiH, kao i njegova državna obeležja, zastavu i istorijski kontinuitet, izražavajući nadu da ovaj događaj neće uticati na prijateljske i dobrosusedske odnose BiH i Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove