PRIVEDENA ZBOG UTAJE POREZA: Funkcionerka DPS-a Snežana Kuč osumnjičena da je oštetila budžet za 117.000 evra

B. Dabić

16. 02. 2021. u 16:00

KRIMINALISTIČKA policija je podnela krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru protiv Snežane Kuč (51), odbornice Demokratske partije socijalista (DPS) i članice Glavnog odbora DPS zbog sumnje da je izvršila krivično delo utaja poreza i doprinosa.

ПРИВЕДЕНА ЗБОГ УТАЈЕ ПОРЕЗА: Функционерка ДПС-а Снежана Куч осумњичена да је оштетила буџет за 117.000 евра

Foto Depositphotos

Osumnjičena je oštetila državni budžet u iznosu od 117.480 evra

Iz Uprave policije su danas saopštili da sumnja da je S.K. izvršila ovo krivično delo na način što u periodu od januara 2011. do marta 2016. godine, u nameri da izbjegne plaćanje poreskih obaveza, u obliku poreza na dodatu vrednost, poreza na dobit pravnog lica "Robinia" d.o.o. Budva i poreza i doprinosa iz i na lična primanja, nije podnosila PDV prijave u skladu sa zakonskim propisima, a što je bila u obavezi, kao ni prijave poreza na dobit.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor