REGULACIJA HOLESTEROLA: Evo koja domaća poslastica ograničava povećanje glukoze i smanjuje nivo triglicerida
NEDAVNO sprovedena studija pokazala je da redovna konzumacija meda ograničava povećavanje glukoze u krvi i smanjuje ukupan nivo holesterola i triglicerida.
Osim toga, za kvalitetniji san preporučuje se konzumiranje meda pre spavanja. Zbog svojih antioksidanasa med je idealan za one koji žele da očiste kožu i organizam od toksina. Osim toga, stručnjaci savetuju da za probleme sa kilogramima sve slatkiše zamenite samo medom.
Osim što ćete smanjiti želju za slatkim, u organizam ćete uneti mnoštvo hranljivih ugljenih hidrata - što će biti vrlo korisno za treninge i vežbanje.
Preporučujemo
RANORANIOCI SU BOLjE RASPOLOŽENI: Evo kako da se zaštitite od depresivnih stanja
22. 08. 2021. u 17:00
LOŠE NAVIKE: Da li “pucanje“ prstiju može da izazove zdravstvene probleme?
21. 08. 2021. u 15:40
ŠTETNE SUPSTANCE: Toksične hemikalije u većini kozmetičkih proizvoda
21. 08. 2021. u 13:00
ZAŠTITNIK SRCA I KRVOTOKA: Grašak pozitivno deluje na krvotok i čuva od upala
19. 08. 2021. u 17:00
RUSKI ZVANIČNIK OTKRIO: Ovo bi moglo biti mesto potencijalnog sastanka Putina i Trampa
UJEDINjENI Arapski Emirati (UAE) imaju snažna dosadašnja iskustva u organizovanju samita i mogli bi biti mesto potencijalnog sastanka između predsednika Rusije Vladimira Putina i novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, izjavio je Oleg Karpovič, prorektor za naučna pitanja na Diplomatskoj akademiji Ministarstva spoljnih poslova Rusije, za rusku agenciju TASS.
15. 01. 2025. u 12:23
"LjUDI ĆE UMRETI" Vatrogasci nedeljama pre užasa u Los Anđelesu upozoravali na najgori scenario
MANjE od mesec dana pre nego što su požari zahvatili Los Anđeles, grupa iskusnih vatrogasaca okupila se na Gradskom veću kako bi tražili veća sredstva.
15. 01. 2025. u 14:03
OVO SE UČI U OSNOVNOJ ŠKOLI! Pitanje u "Slagalici" razbesnelo gledaoce: "Da li je moguće?" (FOTO)
JEDNA greška u epizodi popularnog kviza "Slagalica" izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama.
16. 01. 2025. u 09:26
Komentari (0)