VULIN SA RUKOVODIOCIMA UKP-A: Zahvaljujući vašem radu naša Srbija je postala bolje i bezbednije mesto za život

Novosti online

31. 12. 2021. u 11:25

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin održao je danas kolegijum sa načelnikom Uprave kriminalističke policije Bogdanom Pušićem i drugim rukovodiocima UKP-a na kojem su sumirani postignuti rezultati u 2021. godini.

ВУЛИН СА РУКОВОДИОЦИМА УКП-А: Захваљујући вашем раду наша Србија је постала боље и безбедније место за живот

Foto: MUP

Načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić i rukovodioci službi u okviru UKP-a referisali su ministru Vulinu o postignutim rezultatima i budućim planovima i aktivnostima iz svojih linija rada.

Na kolegijumu su analizirani i postignuti rezultati u borbi sa kriminalom na teritoriji čitave Srbije, a posebno rezultati u borbi protiv trgovine narkoticima.

- Zahvaljujući efikasnom i posvećenom radu pripadnika Uprave kriminalističke policije, u Srbiji i Beogradu u 2021. godini nije se dogodilo niti jedno organizovano mafijaško ubistvo.

Razbijene su i procesuirane 24 organizovane kriminalne grupe i uhapšeno 169 osoba, članova ovih organizovanih kriminalnih grupa.

Razbijena je jedna od najmonstruoznijih organizovanih kriminalnih grupa Belivuk-Miljković i uhapšeno 29 članova ove organizovane kriminalne grupe. Zahvaljujući vašem upornom i marljivom radu, naša Srbija je postala bolje i bezbednije mesto za život, a naši građani zaštićeniji i sigurniji. Ponosan sam na sve vas pripadnike UKP-a, na iskazanu hrabrost i borbu u kojoj smo pobedili one koji su pomislili da su jači od države, od vas, od zakona- poručio je ministar policije.

- Uživate veliku podršku i poštovanje našeg predsednika Aleksandra Vučića zbog pokazane hrabrosti i postignutog uspeha u borbi protiv kriminala i trgovine drogom. Kada je reč o zapleni narkotika, svojim radom i rezultatima nadmašili ste 2019. godinu koja je bila istorijska- istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i dodao da će u narednom periodu borba protiv narkotika i kriminala biti još jača i intenzivnija.

Ministar Vulin istakao je da svim pripadnicima UKP-a, kao i svim ostalim pripadnicima policije slede značajna uvećanja plata koja su zaslužili i opravdali svojim radom.

BONUS VIDEO:

VULIN PORUČIO: Dok ja vodim PS - Aleksandar Vučić će biti naš saveznik i predsednik

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!