MATEJ JE BIO RASPOLOŽEN I PRIČLJIV: Kako je nestali Splićanin proveo dan pre nestanka u Beogradu

Novosti online

04. 01. 2022. u 19:31

MATEJ Periš (27) iz Splita, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, tog dana sa još tri druga došao je u smeštaj, u stan koji je on na svoje ime iznajmio preko aplikacije Booking na Dorćolu u Beogradu.

МАТЕЈ ЈЕ БИО РАСПОЛОЖЕН И ПРИЧЉИВ: Како је нестали Сплићанин провео дан пре нестанка у Београду

Foto: Fejsbuk/AP Photo/Marko Drobnjakovic

- Mladići su došli u stan u 17.50 sati, koji se izdaje na dan, preko Bookinga i nestali Matej je bio taj koji je bio veoma razpoložen i pričljiv. Rezervacija je glasila na njega, pa je on uzeo ključeve od stana i daljinski od garaže. Došao je sa još tri drugara, a tri njihova prijatelja bila su smeštena negde u blizini - kaže sagovornik “Kurira”.

Dodaje da je Matej pričao je o Splitu i kako vozi brodiće sa turistima u razgledanje grada.

- Veoma prijatni i veseli momci. U međuvremenu tražili su peglu kako bi ispeglali košulji, spemali su se za grad. Negde oko 22, 22.30 napuštaju stan i odlaze u grad. Sutradan od njih čujem priču da im je nestao i da se nadaju da je sa nekom devojkom - dodaje izvor.

Prema njegovim rečima, drugovi su 31. decembra oko 18 sati prijavili nestanak Mateja Periša.

BONUS GALERIJA - Matej Periš nestao u Beogradu, objavljeni snimci njegovog kretanja

- Bili su veoma utučeni od kada se Mateji gubi svaki trag. Nakon prijave nestanka oni su već oko 22 sati uoči dočeka Nove godine došli u stan, vidno potreseni i s njima su došla i ta tri prijatelja - kaže izvor i dodaje:

- Rekli su da su prošli poligrafski testiranje i dva puta su dolazili inspektori kako bi razgovarali s njima. Oni su se juče oko 11 sati vratili u Split.

BONUS VIDEO - Nastavljena potraga u reci Sava za nestalim Matejom

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)