VREMENSKA PROGNOZA ZA SREDU, 5. JANUAR: Tokom dana toplo, uveče naoblačenje, ponegde kiša, od sutra hladnije

Novosti online

05. 01. 2022. u 01:05

U SRBIJI ujutru po kotlinama jugozapadne i južne Srbije mestimično magla, koja se ponegde može zadržati i duže tokom prepodneva.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА СРЕДУ, 5. ЈАНУАР: Током дана топло, увече наоблачење, понегде киша, од сутра хладније

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Tokom dana umereno oblačno i toplo, a uveče se očekuje naoblačenje sa severa — u Vojvodini mestimično sa slabom kišom, dok se tokom noći slaba kiša očekuje i u zapadnim krajevima.

Vetar slab i umeren, na planinama povremeno i jak, južni i jugozapadni, a uveče i krajem dana na severu i zapadu u skretanju na severni i severozapadni. Najniža temperatura od jedan stepen na jugoistoku, do 10 stepeni na severu, a najviša dnevna od 10 do 19 stepeni.

Vremenska prognoza za Beograd

I u Beogradu umereno oblačno i toplo, uz slab i umeren, južni i jugozapadni vetar, koji će uveče biti u skretanju na severni i severozapadni.

Najniža temperatura u glavnom gradu od osam do 10, a najviša dnevna oko 19 stepeni.
Uveče se očekuje naoblačenje sa severa.

Prognoza za narednih sedam dana

Na Badnji dan, 6. januara, oblačno i osetno hladnije uz umeren, ponegde i jak severozapadni vetar, mestimično s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Posle podne se očekuje prestanak padavina.

Za Božić, u petak, 7. januara, na severu pretežno sunčano, u ostalim krajevima oblačno, uveče na jugoistoku i istoku ponegde sa slabim padavinama — kiša, sneg i susnežica.

U subotu će biti oblačno, u nižim predelima s kišom, susnežicom i snegom, ponegde uz formiranje manjeg snežnog pokrivača, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

Do kraja perioda pretežno oblačno, u nižim predelima povremeno kiša i susnežica, u brdsko-planinskim sneg.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!