POJAVILA SE NOVA SLIKA MATEJA PERIŠA: Splićanin ostavio status pre nestanka (FOTO)

Novosti online

19. 01. 2022. u 14:42

SLUČAJ nestanka Mateja Periša dobio je novu dimenziju nakon što se u javnosti oglasila njegova prijateljica Maja S. sa kojom se poslednje čuo kobne noći između 30. i 31. decembra.

ПОЈАВИЛА СЕ НОВА СЛИКА МАТЕЈА ПЕРИША: Сплићанин оставио статус пре нестанка (ФОТО)

Matej Periš, Foto Tviter

Ona je izjavila da joj je najžalije što se Mateju nije javila na poziv koji je imala u 22.39 časova.

- Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega, jer smatram da me je možda obavestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gde da idu i šta da rade - rekla je Maja S. u emisiji "Eksploziv".

Foto: Printscreen

 

Tokom istrage Matejevog nestanka u velikoj meri je ispitan njegov privatni život, drugari sa kojima je došao u provod, ali nije objavljen veliki broj njegovih fotografija.

Hrvatski mediji objavili su i fotografiju Mateja Periša sa drugovima, koja je nastala u kombiju kojim su krenuli u Beograd.

Foto: Privatna arhiva

 

Na njegovom profil na WhatsApp-u, gde je najčešće komunicirao sa ocem, Matej je pre nestanka napisao kako se nalazi u školi, što je dodatno sve naježilo u ovom slučaju, dok mu je na profilnoj fotografiji postavljena slika sa plaže.

Matej je bio aktivan i na Viberu, a nekoliko nedelja pre nestanka, kako kažu izvori, promenio je profilnu fotografiju. Ovo je ujedno i njegova najsvežija fotografija koja se pojavila u javnosti, nakon nestanka.

Beogradska policija nastavlja da istražuje sve okolnosti nestanka Mateja Periša, a u istragu su uključeni sateliti i termovizijske kamere.

Podsetimo, Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra, a njegovi prijatelji su, prema zvaničnim informacijama, nestanak prijavili 31. decembra u 18 časova.

Mladić je, kako je rekonstruisano, bio u klubu “Gotik” u Beton hali, odakle je izašao u 1.43, pa trčeći otišao do Sava promenade. Tu mu se i gubi svaki trag, a nadzorna kamera ga je snimila kako silazi prema ledenoj Savi.

Video-nadzor je Periša navodno snimio i kako pliva, a tu je poslednji put i uhvaćen signal njegovog mobilnog telefona, pet minuta posle dva časa.

BONUS VIDEO: Rekonstrukcija kretanja Mateje Periša u noći nestanka

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!