OBUKE UDRUŽENJA POSLOVNIH ŽENA: Pomoć teško zapošljivim kategorijama

Novosti online

20. 01. 2022. u 15:52

TREĆU godinu zaredom Udruženje poslovnih žena Srbije realizuje besplatne obuke za pripadnice romske zajednice i druge teško zapošljive kategorije žena kao što su one iz seoskih krajeva.

ОБУКЕ УДРУЖЕЊА ПОСЛОВНИХ ЖЕНА: Помоћ тешко запошљивим категоријама

Foto Tanjug

Podršku ovom projektu pruža Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ, a počinje obukom o keteringu i poslastičarstvu, krajem meseca. Potom će polaznice proći kroz obuku o osnovama refleksoterapije stopala i stomaka, ali i o internet alatima.

Žene zainteresovane za obuke mogu da se prijave putem sajta ovog udruženja ili njihovih društvenih mreža.

- Odlučili smo da im na samom početku godine pružimo priliku da se kroz edukaciju pokrenu ka samozapošljavanju i preduzetništvu - rekla je Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena. - Znanja i veštine stečeni kroz ove radionice daju ženama mogućnost da razviju sopstveni mali biznis, ili pronađu posao u nekoj kompaniji i ekonomski se osamostale čime stiču preduslov da se lakše izbore i za svaki drugi vid slobode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)