ANA BEKUTA NEUTEŠNA NA POMENU MILUTINU MRKONJIĆU: Tugu krije iza tamnih naočara, unuci se ne odvajaju od nje (FOTO/VIDEO)

Š. Marović

23. 05. 2022. u 11:09

DANAS se obeležava šest meseci od smrti počasnog predsednika SPS-a Milutina Mrkonjića, koji je preminuo 27. novembra u 80. godini.

АНА БЕКУТА НЕУТЕШНА НА ПОМЕНУ МИЛУТИНУ МРКОЊИЋУ: Тугу крије иза тамних наочара, унуци се не одвајају од ње (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Š. M.

Pevačica Ana Bekuta, partnerka Milutina Mrkonjića, na Novo groblje je stigla u pratnji unuke Sonje i unuka Branka, ali i majke.

Bekuta je sva u crnini, tugu krije i crnim naočarama, a nosi i sivi šešir, dok se unuci ne odvajaju od nje.

Na nadgrobnoj ploči nalazi se QR  kod na kom su podaci o preminulom Mrkonjiću i delovi njegove biografije. Pevačica Ana Bekuta je pokazala predsedniku SPS-a Ivici Dačiću kako funkcioniše QR kod. 

Foto: Š. M.

Podsetimo, Mrkonjić je preminuo na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba. Bekuta se hrabro držala sve vreme i nadala da će doći do poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja, međutim, njegovo srce nije izdržalo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DANAS SLAVIMO PREPODOBNOG GEORGIJA ISPOVEDNIKA: Za spasenje obavezno izgovorite ove reči