METEOROLOG NAJAVLJUJE LOKALNE PLJUSKOVE SA GRMLJAVINOM DO KRAJA DANA: Za vikend u celoj Srbiji umereno do potpuno oblačno

Novosti online

10. 08. 2022. u 18:07

DO kraja dana na istoku i jugu Srbije očekuju se lokalni pljuskovi sa grmljavinom, dok će na severu i zapadu ostati pretežno sunčano, najavljuje meteorolog Đorđe Đurić.

МЕТЕОРОЛОГ НАЈАВЉУЈЕ ЛОКАЛНЕ ПЉУСКОВЕ СА ГРМЉАВИНОМ ДО КРАЈА ДАНА: За викенд у целој Србији умерено до потпуно облачно

Foto: D. Balšić

U četvrtak se u većem delu Srbije očekuje pretežno sunčano ili umereno oblačno, i umereno toplo vreme. Jedino će na jugu i na istoku biti nešto više oblaka i uslova za pljuskove sa grmljavinom. Biće 26 do 30 stepeni.

- U petak će biti umereno oblačno, prepodne u južnim, sredinom dana u centralnim, a poslepodne i uveče, i u ostalim predelima Srbije jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Temperatura će se kretati od 25 do 30 stepeni - ističe meteorolog.

Za vikend će, kako dodaje, u celoj Srbiji biti umereno do potpuno oblačno i svežije vreme, povremeno sa kišom i pljuskovima. Temperatura će iznositi od 22 do 28 stepeni.

- Početkom sledeće sedmice biće toplije, ali i dalje uz mogućnost pljuskova sa grmljavinom - navodi naš sagovornik.

Od sredine sledeće sedmice slede stabilizacija vremena i porast temperatura.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO:

JAKO NEVREME U SRBIJI: Pljusak pogodio Pančevo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu