GORICA I DRAGAN SU GODINAMA BILI NERAZDVOJNI: Zezali smo se kako će jednom izgledati ovaj dan - Program posvećujem njoj

Novosti online

06. 10. 2022. u 18:29

TUŽNA vest o smrti poznate novinarke i voditeljke Gorice Nešović danas je zatekla mnoge, a ovo je posebno rastužilo njenog kolegu Dragana Ilića.

ГОРИЦА И ДРАГАН СУ ГОДИНАМА БИЛИ НЕРАЗДВОЈНИ: Зезали смо се како ће једном изгледати овај дан - Програм посвећујем њој

Foto: Printskrin Jutjub/nezavisna produkcija Dvougao

Gorica Nešović je sa Draganom Ilićem uređivala i vodila emisiju "Buđenje".

Ilić je kratko rekao da su jutros saznali da je koleginica preminula, i da mu je veoma teško da o tome govori, ali da će se od prijateljice oprostiti u emisiji.

- Sutra ću morati da radim emisiju i vodiću program. Mnogo puta smo se zezali kako će jednog dana izgledati ovaj dan - kazao je on.

- Sutra od šest do 10 ujutru biti program koji će biti posvećen njoj. Puštaće se njene omiljene pesme, tako ćemo se pozdraviti od naše Gorice - rekao je on kratko.

Podsetimo, voditeljka šarmantnog osmeha i prepoznatljivog glasa Gorica Nešović preminula je danas u 59. godini.

Rođena je 15. maja 1964. u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Karijeru radijske voditeljke započela je 1982. godine na Studiju B. Nikada se nije plašila da iznese svoje stavove, ali na vrlo zanimljiv način. Po tome će ostati i upamćena.

Početkom devedesetih vodila je emisije na Trećem kanalu. Vratila se na Studio B, pa kao programska direktorka Radija B92 i voditeljka jutarnjeg programa u Srbiji Dizanje.

BONUS VIDEO - USNIJA REDžEPOVA: Oživela Koštanu, pevala vatreno, plesala kao Šeherezada

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!