UČENICI "RIBNIKARA" VRAĆAJU SE DANAS U ŠKOLU: Evo kako će se odvijati nastava

Novosti Onlajn

10. 05. 2023. u 07:48

SAVET roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar" odlučio je da se učenici ove škole, u kojoj se prošle nedelje desio nezapamćeni masakr, danas vrate u školu.

УЧЕНИЦИ РИБНИКАРА ВРАЋАЈУ СЕ ДАНАС У ШКОЛУ: Ево како ће се одвијати настава

Učenici u neverici posle masakra na Vračaru, Foto Z. Jovanović

Na Savetu roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar" raspravljalo se o povratku u školu nakon što je u toj obrazovnoj ustanovi učenik ubio osmoro dece i čuvara, a ranio još njih šestoro, uključujući i nastavnicu istorije.

Nastava po ciklusima, učionica zapečaćena

Roditelji pojedinih učenika ove škole nisu bili saglasni sa odlukom o povratku u školske klupe sutra, ali kako je i ranije najavljeno, đaci ove škole od srede se vraćaju na nastavu po ciklusima.

Pomoć i podršku đacima ove škole i svih škola u Srbiji, roditeljima, ali i nastavnicima, pružaju psiholozi i psihijatri Instituta za mentalno zdravlje, Klinike za psihijatriju KCS, brojne druge zdravstvene ustanove i udruženja. Takođe, Dejan Ristić, direktor Muzeja žrtava genocida, ujedno i član saveta roditelja Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", rekao je da se učionica u kojoj se prošle nedelje desio masakr nikada više neće koristiti.

Podsetimo, podrška dolazi u danima kada se svi još uvek opravljaju od zločina, kad je Kosta K. (13) ubio 3. maja osmoro svojih školskih drugova i čuvara škole, a ranio je još šestoro dece i nastavnicu.

BONUS VIDEO: ISPRED ŠKOLE MRTVA TIŠINA - Veliki broj građana odaju počast u knjizi žalosti

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)