PADA SNEG U BEOGRADU: Evo kakvo nas vreme očekuje do kraja dana

Novosti online

06. 12. 2023. u 15:07

SNEG koji je najavljivan za danas po podne, počeo je da pada i u Beogradu. Posle svakodnevnih promena i naglih skokova temperature, konačno je zahladilo, pa kao što je i normalno za ovo doba godine, u prestonici pada sneg, što je drugi put ove godine.

ПАДА СНЕГ У БЕОГРАДУ: Ево какво нас време очекује до краја дана

Foto: M.Stevanović

Snežni prekrivač još se nije ni formirao, ili je tek toliko vidljiv, a meteorolozi najavljuju da će sneg nastaviti da pada tokom dana, stvarajući idiličnu zimsku atmosferu širom grada.

RHMZ upozorio na ledenu kišu

RHMZ je najavio da se posle podne i uveče na istoku Srbije ponegde uz sneg očekuje i kiša, koja će se lediti na tlu.

U zapadnoj Srbiji i u Sremu oblačno sa snegom uz stvaranje ili manje povećanje visine snežnog pokrivača. Tokom poslepodneva intenzitet padavina u slabljenju. U ostalim krajevima pretežno se očekuje kiša, koja će kasnije posle podne i uveče ponegde preći u sneg (uključujući i područje Beograda), preneo je Blic.

BONUS VIDEO: ZIMSKA ČAROLIJA: Cvetni vrt svetla u Japanu zadivljuje posetioce lepotom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove