JAČANJE ČELIČNOG PRIJATELJSTVA: Delegacija Kine u poseti Upravi za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane (FOTO)

Novosti onlajn

15. 12. 2023. u 18:17

Delegacija Službe za informisanje Ministarstva nacionalne odbrane NR Kine, koju predvodi direktor Službe i portparol Ministarstva stariji pukovnik Wu Qian, boravi u trodnevnoj službenoj poseti Upravi za odnose sa javnošću.

ЈАЧАЊЕ ЧЕЛИЧНОГ ПРИЈАТЕЉСТВА: Делегација Кине у посети Управи за односе са јавношћу Министарства одбране (ФОТО)

Foto: MOD

Načelnik Uprave za odnose sa javnošću brigadni general doc. dr Mihailo Zogović poželeo je dobrodošlicu članovima delegacije Kine i prijatan boravak u Srbiji. On je zahvalio na poseti istakavši da je to prilika za razmenu iskustava u oblasti odnosa sa javnošću što je od interesa za obe strane i dodao da je poseta još jedna od aktivnosti kojima se jača naše čelično prijateljstvo.

Foto: MOD

General Zogović predstavio je organizaciju, način rada i zadatke Uprave za odnose sa javnošću i njenih neposredno potčinjenih sastava. On je govorio o komunikaciji Ministarstva odbrane i Vojske Srbije sa javnošću, načinu saradnje sa medijskim kućama, izradi foto i video materijala, korišćenju savremenih kanala komunikacije kao i promotivnim kampanjama.

Foto: MOD

Takođe, general Zogović predstavio je kineskoj delegaciji marketinšku, izdavačku, kinematografsku, kao i muzičku i izlagačku delatnost Uprave za odnose sa javnošću.

Delegacija Službe za informisanje posetiće Medija centar „Odbrana“, Umetnički ansambl „Stanislav Binički“ i medijske kuće u Beogradu.

BONUS VIDEO: SPECIJALCI U AKCIJI - Pogledajte deo prikaza sposobnosti srpske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!