SVE VAŽNE INFORMACIJE NA JEDNOM MESTU: Kada se prijaviti i kako do turističkih vaučera za odmor u Srbiji?

Tanjug

13. 01. 2024. u 12:09

PRIJAVA građana za korišćenje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji počinje 15. januara na šalterima javnog preduzeća "Pošta Srbije" na teritoriji cele zemlje.

СВЕ ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ: Када се пријавити и како до туристичких ваучера за одмор у Србији?

Foto: Profimedia/Ilustracija

U saopštenju Ministarstva turizma i omladine, objavljenom 12. januara, navodi se da pravo na vaučere imaju zaposleni u visini zarade do 80.000 dinara, nezaposleni, penzioneri, kao i lica starija od 65 godina koja ne ostvaruju pravo na penziju, nosioci prava na tuđu negu i pomoć, ratni vojni invalidi, studenti i nosioci poljoprivrednih gazdinstava.

Građanima će biti na raspolaganju 100.000 vaučera u maksimalnoj vrednosti od 10.000 dinara koje mogu koristiti u ugostiteljskim objektima koji učestvuju u sistemu dodele vaučera.

Trenutno je više od 4.000 prijavljenih ugostitelja u čijim smeštajnim objektima će građani moći da koriste vaučere, a otvoren je poziv i ostalim ugostiteljima da se priključe do kraja trajanja akcije.

Krajnji rok za korišćenje vaučera je 20. novembar 2024. godine.

BONUS VIDEO: AU, BRATE, NE MOGU DA TI PRIČAM: Pitali smo vas koji vam je bio najluđi provod za NG

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)