NUSRETA NEMA OD ČETVRTKA: Pronađena samo vozačka dozvola - Traje potraga za nestalim mladićem iz Tutina

Novosti onlajn

10. 02. 2024. u 15:45

NUSRET Destanović iz Tutina već tri dana vodi se kao nestao. Na društvenim mrežama počele su da se pojavljuju informacije o tome da je pronađeno njegovo telo, kao i da je najverovatnije u pitanju ubistvo, ali, kako kažu iz PU Novi Pazar, potraga za nestalim mladićem i dalje traje.

НУСРЕТА НЕМА ОД ЧЕТВРТКА: Пронађена само возачка дозвола - Траје потрага за несталим младићем из Тутина

Foto: Facebook

Na društvenim mrežama pojavile su se informacije da je pronađeno zapaljeno vozilo u kojem je Nusret poslednji put viđen i da je telo bilo u vozilu, dok su nakon toga "isplivale" informacije o tome da je automobil pronađen u Novom Pazaru, ali da Nusreta i dalje nema.

Prema informacijama iz policije, i dalje se vrši pretraga terena u Karajukića Bunarima, kako bi se pronašli bilo kakvi tragovi koji bi mogli da pomognu u rešavanju slučaja i pronalasku Nusreta.

Podsetimo, Nusret je poslednji put viđen u svom automobilu u četvrtak oko dva sata nakon ponoći na benzinskoj pumpi u selu Karajukića bunari. Od tada mu se izgubio trag.

U međuvremenu je pronađena njegova vozačka dozvola, a osoba koja je dokument pronašla ostavila je fotografiju na društvenoj mreži Fejsbuk, u nadi da će vlasnik da se javi.

Policija je danas izašla na teren i u toku je potraga za Nusretom, a pozvani su i dobrovoljci koji žele da se priključe traganju za nestalim mladićem.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

Zora Dobričanin Nikodinović za "Novosti" I JA SAM ZA TO DA SE OSUDE UBICE SLAVKA ĆURUVIJE

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!