NESTALA DEVOJČICA (12) IZ NIŠA SE VRATILA KUĆI: Ima jezive povrede po telu

Novosti online

25. 03. 2024. u 10:47

DEVOJČICA (12) iz sela u okolini Niša posle tri dana vratila se kući. Kako se saznaje, dete je u porodični dom došlo sa vidljivim povredama, a policija utvrđuje šta se sa njom dešavalo tokom trodnevnog odsustva iz porodice.

НЕСТАЛА ДЕВОЈЧИЦА (12) ИЗ НИША СЕ ВРАТИЛА КУЋИ: Има језиве повреде по телу

Foto: Shutterstock/Ilustracija

- Nestanak maloletnice prijavljen je 22. marta, posle tri dana se vratila kući, roditelji su primetili povrede u vidu crvenila po rukama i vratu i o tome su nas obavestili. Obavešteno je Više javno tužilaštvo i Centar za socijalni rad, a policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja. Povrede su lakše, ali s obzirom na njen uzrast i ranjivost, neophodno je utvrditi da li je bila žrtva neke vrste napada ili je povrede zadobila na neki drugi način - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Kako se saznaje, devojčica je i ranije odlazila od kuće pa se u ovaj slučaj uključio i Centar za socijalni rad kako bi se preduzele mere iz nadležnosti ove ustanove.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu