Ova meme kriptovaluta je prikupila više od 15 miliona dolara: Poslednja prilika za kupovinu Dogeverse pre završetka pretprodaje za 3 dana

Promo

04. 06. 2024. u 15:39

INVESTITORI se okupljaju oko sledeće velike meme kriptovalute, Dogeverse ($DOGEVERSE), koja je prikupila više od 15 miliona dolara u roku od dva meseca od početka svoje pretprodaje.

Ова меме криптовалута је прикупила више од 15 милиона долара: Последња прилика за куповину Dogeverse пре завршетка претпродаје за 3 дана

Foto: Promo

 Ostalo je još samo tri dana pre nego što se pretprodaja završi.

Dogeverse ($DOGEVERSE) je nova multichain kriptovaluta koja je kompatibilna sa šest različitih blockchain mreža. Pretprodaja će se završiti u 10.00 UTC, 3. juna 2024. godine. Samo dva dana nakon ovog datuma, investitori će moći da zatraže $DOGEVERSE tokene pre njihovih prvih listiranja na berzama.

Cena tokom poslednje faze pretprodaje iznosi samo $0,00031, a očekuje se da će cena tokena znatno porasti nakon prvog listiranja na decentralizovanim berzama (DEX). Stoga, zainteresovani investitori imaju poslednju priliku da kupe ovu popularnu meme kriptovalutu kako se približava kraj pretprodaje.

Posetite Dogeverse

Prva meme kriptovaluta koja funkcioniše na šest blockchain mreža

Uspeh Dogeverse pretprodaje proizilazi iz njenog jedinstvenog predloga vrednosti - multichain povezanosti. Dogeverse je prva kriptovaluta s temom doge koja je kompatibilna sa šest blockchain mreža.

Multichain kompatibilnost Dogeverse-a inspirisana je legendarnim putovanjima Cosma, chain psa koji predstavlja skok napred u povezanosti blockchain-a.

Koristeći tehnologiju Wormhole i Portal Bridge, Dogeverse omogućava pristup Ethereum, Solana, Avalanche, Binance, Polygon i Base blockchain mrežama. Ethereum je među najpouzdanijim blockchain mrežama u kripto svetu, budući da je visokobezbedna i pouzdana mreža. Stoga je bilo neizbežno da će Dogeverse izabrati da bude kompatibilan sa ovim blockchain-om.

Međutim, korisnici takođe mogu preći na Solana mrežu, koja se može pohvaliti naprednijim algoritmom konsenzusa od Ethereum-a, što joj omogućava veće brzine mreže.

Stoga, budući da je kompatibilan sa širokim spektrom blockchain mreža, Dogeverse će ponuditi vlasnicima tokena niže naknade za gas, veće brzine transakcija i visok protok.
Dogeverse je kreiran sa namerom da razbije barijere između izolovanih kripto zajednica. Stoga, platforma osigurava da vlasnici $DOGEVERSE tokena mogu lako navigirati kroz različite chain-ove.

Upravo zbog toga Dogeverse nije samo još jedna meme kriptovaluta sa temom doge. Multichain interoperabilnost rezultirala je izvanrednom kolekcijom od preko 15 miliona dolara, čime je Dogeverse postao jedan od najvećih pretprodajnih tokena u 2024. godini.

Može li Dogeverse postati sledeća kriptovaluta koja dostiže 100x vrednost - analitičari su optimistični

Uspešna pretprodaja Dogeverse-a ($DOGEVERSE) privukla je pažnju više analitičara zbog potencijala rasta ovog tokena. Jedan takav analitičar je Jacob Crypto Bury, popularni trgovac meme kriptovaluta koji ima 40 hiljada pratilaca na svom Jutjub kanalu.

U nedavnom videu, Bury govori o potencijalu ovog tokena da dostigne vrednost od 100 puta. Analitičar ističe rastuću popularnost Dogeverse-a na društvenim mrežama - sada ima preko 24 hiljade pratilaca na X (Tviteru) i preko 15 hiljada pretplatnika na Telegramu.
Od ukupne ponude Dogeverse-a od 200 milijardi tokena, 25% će biti korišćeno za marketing projekta.

To je ključno za proširenje dosega projekta, posebno pred početak inicijalne ponude na berzi. Posmatrajući ekosistem i uspeh pretprodaje, Bury očekuje veliko lansiranje Dogeverse-a.

Michael Wrubel, popularni kripto analitičar sa više od 300 hiljada pratilaca, takođe ima optimističan pogled na Dogeverse. U nedavnom videu, Wrubel govori o ponovnom oživljavanju prostora meme kriptovaluta.

On pominje da Base i Solana meme kriptovalute dobro funkcionišu zbog niskih naknada za transakcije, dok Ethereum meme kriptovalute cvetaju jer je mreža prisutna najduže vreme. Međutim, Wrubel navodi da je Dogeverse jedna od retkih meme kriptovaluta koja koristi multichain pristup.

Wrubel čak navodi da je investirao u Dogeverse pretprodaju zbog multichain povezanosti koju pruža. Stoga, kako prostor meme kriptovaluta ponovo nudi ogromne prinose, Dogeverse može biti jedan od tokena koji će doneti povrat od 100 puta.

Zaradite do 43% godišnjeg prinosa na staking sa Dogeverse tokenom

Dogeverse je idealna investiciona prilika za investitore koji žele generisati pasivni prihod. Dok kupujete tokene putem veb-stranice pretprodaje, Dogeverse vam pruža opciju direktne kupovine i stakinga tokena.

Posetite Dogeverse

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD U NEVERICI, RUSIJA ODUŠEVLJENA! Srpski navijači su uzeli bubanj, a onda... (VIDEO)