Nova Doge kriptovaluta sa P2E elementima PlayDoge dosegao 5 miliona dolara u eksplozivnoj pretprodaji

Promo

02. 06. 2024. u 07:00

PlayDoge ($PLAY), meme kriptovaluta sa mogućnošću zarade igranjem (P2E), startovao je sa praskom, prelazeći prag od 5 miliona dolara u svojoj pretprodaji.

Нова Doge криптовалута са П2Е елементима PlayDoge досегао 5 милиона долара у експлозивној претпродаји

Foto: Promo

Prikupljanje sredstava započelo je krajem maja sa 200,000 dolara u samo nekoliko minuta, a 25x kasnije, očigledno je da PlayDoge ima potencijal da postane sledeća vrhunska meme kriptovaluta.

Ovaj porast pažnje investitora mogao bi lansirati PlayDoge u konkurenciju sa Floki-jem ($FLOKI) – ili čak da ga nadmaši.

PlayDoge se izdvaja jer kombinuje dve izuzetno popularne teme: meme tokene i igrice, posebno igrice iz 90-ih. Omogućava korisnicima da poseduju virtuelnog Shiba Inu psa, igraju se sa njim, brinu o njemu u Tamagotchi stilu i zarađuju njegov nativni token $PLAY kao nagradu.

Za one koji žele da se uključe pre lansiranja igre, pretprodaja je još uvek u toku, ali cena raste iz dana u dan.

Trenutno se token prodaje po ceni od $0.0051, a potencijalni investitori mogu još uvek osigurati svoje tokene po ovoj niskoj ceni pre nego što poraste na $0.00512 u sledećoj fazi pretprodaje.

Posetite PlayDoge

PlayDoge prikuplja milione, dominira kriptovalutama sa temom Doge

Za one upućene u kriptovalute, nije tajna da su meme kriptovalute ove godine izuzetno uspešne, kolektivno dostigavši vrednost od preko $60 milijardi u jednom trenutku.

Meme kriptovalute kao što su Dogecoin ($DOGE), Shiba Inu ($SHIB) i Pepe ($PEPE) su zabeležili masivne dobitke od početka godine sa 32.19%, 63.22% i 702.31%, respektivno.

Takođe, Floki ($FLOKI) je porastao za 336.39%, dok je Dogwifhat ($WIF) povećan za ogromnih 550.80%.

Međutim, tokom poslednjeg meseca, ovi tokeni su generalno bili u crvenom, osim $PEPE, koji je zabeležio stabilan porast od 29.3% – slučajno, jedina kriptovaluta među prvih pet koja nije tematski vezana za pse.

Dakle, dok je većina pseće ekipe u padu, PlayDoge zarađuje milione.

Ovaj trend sugeriše da tržište možda traži novi novčić sa temom psa koji nudi više korisnosti, a PlayDoge svakako odgovara tom opisu sa svojom Tamagotchi-like igrom sa P2E elementima.

PlayDoge vraća Tamagotchi na velika vrata! PlayDoge vraća Tamagotchi, omiljenu ručnu igru iz 90-ih, i čini je boljom!

PlayDoge je velika nadogradnja Tamagotchi-ju zahvaljujući dodatku kripto funkcionalnosti putem svog $PLAY tokena, koji stvara ekonomiju u igri i čuva vrednost koja je razmenljiva na širem kripto tržištu.

Igrači zarađuju $PLAY tokene kao nagrade za brigu o svojim virtuelnim Shiba Inu ljubimcima i igranje mini-igara unutar nadolazeće mobilne aplikacije. Najbolji igrači takođe mogu zaraditi dodatne nagrade plasiranjem na rang listi igre.

Ali za razliku od originalnog Tamagotchi-ja, igrači ne moraju kupovati uređaj da bi počeli igrati, jer će aplikacija biti besplatno dostupna na Google Play Store-u i App Store-u.

Važno je napomenuti da je Tamagotchi bio jedna od prvih digitalnih igara namenjenih devojčicama, a izdat je u vreme kada su PlayStation konzole počele dominirati dečacima u prodavnicama igračaka kao što je Toys R US.

Pitanje je, da li bi PlayDoge mogao učiniti isto za kripto i privući više ženskih korisnika i investitora?

Ideja nije neizvodljiva. Sa svojim vibrantnim 8-bitnim interfejsom, nostalgičnim šarmom i ekonomskim podsticajima, PlayDoge može biti nova zarazna savremena kripto verzija Tamagotchi-ja.

Porast interesovanja za remake igara i klasike 

Ogromno tržište za PlayDoge Retro gaming tržište doživljava procvat, posebno među milenijumskim igračima koji preferiraju klasike koje su igrali dok su odrastali.

Prema istraživanju koje je sproveo Ehpress VPN, 79% igrača i dalje aktivno igra retro igre, što pokazuje njihovu sklonost prema nostalgičnim igračkim iskustvima.

Pored ove trajne ljubavi prema starim igrama, tržište za remake igara takođe cveta, sa dvostruko većim digitalnim prodajama konzola u prvom mesecu od 2018. do 2020. godine, dostigavši $8 miliona.

Remake igara i klasici imaju snažnu privlačnost među igračima, pri čemu je prošla godina čak proglašena zlatnim dobom remake igara.

PlayDoge je dobro pozicioniran da kapitalizuje oba tržišta, potencijalno privlačeći ogroman broj novih korisnika kriptovaluta.

To bi moglo uspostaviti PlayDoge kao jasnog lidera u P2E i meme sceni, što bi moglo značajno povećati njegovu cenu.

Stoga, ReadWrite ga kategorizuje kao jedan od tri pasja tokena sa 100x potencijalom, sentiment koji je podržao i Cryptonews na svom Yoytybe kanalu:

Kupite $PLAY po njegovoj pretprodajnoj ceni pre nego što se P2E meme kriptovaluta kotira na Binance-u.

PlayDoge je izgrađen na Binance Smart Chain-u, što ga stavlja u fokus tima za kotiranje na Binance-u, najvećoj centralizovanoj berzi na svetu.

Ako $PLAY dospe na vrhunsku centralizovanu berzu kao što je Binance, njegova cena bi mogla eksplodirati zbog povećanja likvidnosti u njegovim trgovačkim parovima.

Ali sada, vreme ističe, jer se 4.7 milijardi tokena namenjenih za pretprodaju brzo prodaje.

U međuvremenu, investitori ne samo da koriste niske pretprodajne cene – oni takođe koriste priliku da zarade pasivni prihod putem PlayDoge-ove staking funkcije, koja trenutno nudi impresivan 134% APY.

Do sada je 119 miliona tokena stavljeno na staking, što pokazuje apetit za dugoročnu posvećenost projektu.

Takođe, za dodatni mir, investitori mogu biti sigurni u sigurnost PlayDoge-ovog pametnog ugovora, koji je prošao kompletnu reviziju od strane SolidProof-a.

Učešće u pretprodaji je jednostavno: samo povežite svoj novčanik i kupite $PLAY tokene koristeći BNB, ETH ili USDT. Bankovne kartice su takođe prihvaćene.

Da biste ostali u toku sa najnovijim vestima i razvojem oko PlayDoge-a, pridružite se njegovoj zajednici na X i Telegram-u.

Kako retro gaming eksplodira u popularnosti i meme kriptovalute nastavljaju da dominiraju aktivnostima kripto trgovaca, zaista nema boljeg vremena za prateću igru kao što je PlayDoge. Kupite ga rano da biste izbegli razočaranje.

Posetite PlayDoge

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVET JE ZGROŽEN: Osuđeni pedofil učestvuje na Olimpijskim igrama Pariz 2024, evo i kako su ga pustili