WienerAI meme koin završava pretprodaju 31.Jula.2024.

Promo

28. 07. 2024. u 10:00

WienerAI, inovativni mem koin koji kombinuje elemente psa, kobasice i trejding bota sa veštačkom inteligencijom, uskoro će zatvoriti pretprodaju 31. jula.

WienerAI meme коин завршава претпродају 31.Јула.2024.

Foto: Promo

Sa više od 7,4 miliona dolara prikupljenih u vreme pisanja ovog teksta, WienerAI je privukao značajnu pažnju kripto zajednice. Projekat se izdvaja po svojim osnovama koje se fokusiraju na primenu naučno fantastičnih koncepata i alata, potencijalno korisnih za različite tipove investitora.

Kako WienerAI kombinuje meme koine i AI tehnologiju?

Eksperimentisanje sa kombinacijom mem koina i funkcionalnosti nije novo. Isprobano je previše puta. Neki su pokušali da integrišu društvene privilegije kako bi iskoristili popularnost mem koina i ojačali zajednicu. Drugi su svoje napore usmerili na razvoj P2E ekosistema, koji održava zabavnu prirodu imovine mema kroz svoj model upotrebe.

Foto: Promo

WienerAI je krenuo drugim putem. Počelo je kao jednostavan mem koin sa osnovnim tehnološkim aspektima, ali je zatim uveo AI trejding bota. Ovaj bot, dizajniran u stilu chat bota, savršeno se uklapa u zabavni karakter WienerAI-a. Sa takvim karakteristikama mogao bi da donese dugoročne koristi celoj kripto zajednici.

WienerAI za otkrivanje najboljih mem koina

Koristeći WienerAI naprednu prediktivnu tehnologiju zajedno sa korisničkim interfejsom sličnim ChatGPT-u, funkcija trejdinga zasnovana na veštačkoj inteligenciji značajno će poboljšati vaše trejding aktivnosti. Ova poboljšana tehnologija će vam omogućiti da lako otkrijete najvrednije meme koine, zahvaljujući intuitivnom interfejsu robota koji olakšava navigaciju kripto tržištem.

Foto: Promo

Pametne zamene kobasica iz WienerAI

Još jedan odličan dodatak su pametne zamene kobasica iz WienerAI-ja, koje će smanjiti kašnjenje prilikom zamene u klasičnim decentralizovanim razmenama. Ovo će omogućiti da transakcije budu brže i jednostavnije.

WienerAI trejding bot uvek blizu profitu

Automatski trejding postaje sve rizičniji kada više robota cilja na istu profitabilnu priliku. WienerAI-jev AI trejding bot preduzima inovativne korake da uvek ostane ispred konkurencije.

Iako ove funkcije vođene veštačkom inteligencijom donose dugoročne prednosti WienerAI-u, mem aspekt ovog projekta dolazi iz njegove šarmantne priče. Priča je o naučniku koji je zbog nesreće svog ljubimca pretvorio u kibernetičkog psa. Ova jedinstvena pozadina dodaje dodatni šarm projektu, čineći WienerAI privlačnim za investitore koji traže sledeći veliki hit među degen koinima.

Posetite WienerAI

Maksimalno povećajte prinose sa WienerAI tokenima pre nego što se pretprodaja završi

Dok jedinstveni bot za trejding sa veštačkom inteligencijom pruža dugoročnu vrednost WienerAI-u, projekat je napravio još jedan značajan korak olakšavajući investitorima da ostvare dugoročnu dobit kroz ulaganja. 

Foto: Promo

Podržavajući ekosistem držanjem svojih tokena, investitori mogu zaraditi više od 150% APY. Do sada je uloženo preko 6,8 milijardi tokena. Sa predstojećim završetkom pretprodaje očekuje se povećanje broja investitora koji kupuju i ulažu svoje WAI tokene.

Povećanje broja uloženih tokena može smanjiti nagrade za ulaganje. Stoga, oni koji žele da maksimiziraju svoj prinos kroz ulaganje treba da razmotre brzu akciju i posete WienerAi klikom na link ispod.

Posetite WienerAI

Pošto WienerAI uskoro završava svoju pretprodaju, investitori se pitaju šta je sledeće

Prema najnovijem video izveštaju od 99Bitcoins, marketinški uvidi Discord-a sugerišu da programeri planiraju da se izvrste na vodeće centralizovane berze i nastave razvoj projekta. Poruka je glasila: „Spekuliše se o mogućem uvrštavanju WienerAI-a na dve od 12 najprestižnijih kripto berzi.

- Ovo će obezbediti značajnu likvidnost, privući nove pratioce i obezbediti odličnu globalnu vidljivost - prokomentarisao je Džejkob Kripto Beri, domaćin videa.

Džejkob je takođe otkrio da poseduje WAI tokene u vrednosti od 6.000 dolara. Uprkos trenutnim velikim korekcijama na kripto tržištu, entuzijazam za nove projekte pre prodaje i dalje je snažan. Broj retweetova, lajkova i komentara sugeriše da bi velika zajednica mogla željno iščekivati početak ovog projekta. 

WienerAI - inovativni mem koin sa velikim potencijalom

WienerAI se ističe kao izuzetno jedinstven projekat mem koina iz nekoliko razloga. Prvo, njegov karakterističan imidž Wiener pruža odličnu priliku za kreiranje kreativnih memova, čime se tržište angažuje.

Foto: Promo

Drugo, umesto da se fokusira na brza kratkoročna profitabilna rešenja, WienerAI nudi inovativnu korisnost. S obzirom na složenost tržišta kriptovaluta, njegov bot za AI trejding može pomoći da se lakše krećete u ovom složenom okruženju.

Ova funkcionalnost može biti posebno korisna za nove investitore u svetu meme koina. Kripto Jutjuberi su izrazili entuzijazam za ovaj projekat, ističući njegov potencijal.

Clinic Crypto je pohvalio token zbog njegovih izgleda i pozitivnog društvenog raspoloženja. Kripto Jutjuberi kao što su Bitcoin & Altcoins Price Analisis savetovali su investitore da požure pre predstojećeg lansiranja kako bi nabavili ovaj token. 

Takođe, kripto influenseri poput Majkla Wrubela već su istakli potencijal WienerAI-a kao verovatno najistaknutijeg AI mema kriptovalute u 2024. Criptonews je naglasio da bi WienerAI mogao da doživi značajan porast cene.

Poslednja šansa da kupite WienerAI pre nego što se završi pretprodaja

Sada kada je WienerAI u završnoj fazi pretprodaje, pravo je vreme da počnete da kupujete. Iako možda nećete moći da ostvarite isti profit kao rani investitori, još uvek imate priliku da iskoristite prednosti listiranja i ulaganja.

Foto: Promo

Ako ste zainteresovani, evo kako možete kupiti WienerAI:

  • Posetite WienerAI
  • Povežite svoj novčanik.
  • Unesite iznos ETH koji želite da uložite. Ako imate USDT ili BNB, zamenite ih za WAI.
  • Kupite WienerAI ili izaberite opciju Kupi i investiraj WienerAI.

Posetite WienerAI

Zaključak

WienerAI se ističe kao jedna od najzanimljivijih AI meme kriptovaluta na tržištu. Ovaj projekat ima snažnu zajednicu i pozitivne društvene karakteristike. Pored toga, nudi i značajnu korisnost, koja može imati značajan uticaj na ceo kripto sektor.

Ako ste zainteresovani, sada je vreme da učestvujete u pretprodaji. Takođe, podstičemo vas da pratite WienerAI na platformama Telegram i X da biste bili u toku sa najnovijim dešavanjima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE NEPRIMERENO! STVARNO NE RAZUMEM! Novak Đoković u čudu posle prvog meča na Olimpijskim igrama