"BOJIM SE DA NIJE OTET ILI PRETUČEN" Majka mladića nestalog na Kipru: Poneo je pasoš, a telefon mu je isključen

Novosti online

30. 07. 2024. u 13:38

MLADIĆ iz Leskovca Aleksandar Gligorijević nestao je 26. jula u gradu Napa na Kipru dok je bio na letovanju, a njegova majka Jasmina kaže da strahuje da mu se tamo nije nešto desilo i da će otići na Kipar da ga traži!

БОЈИМ СЕ ДА НИЈЕ ОТЕТ ИЛИ ПРЕТУЧЕН Мајка младића несталог на Кипру: Понео је пасош, а телефон му је искључен

Foto: Društvene mreže

- Moj sin je 18. jula otišao na Kipar na letovanje i svaki dan smo se čuli, a poslednji put je bilo 24. jula kad mi je oko pola 10 uveče rekao da je bolestan i da ima temperaturu, ali i da je nešto loše psihički. Do tada mi je govorio da je sve u redu i da se lepo provodi, ali se taj dan rasplakao - kaže Jasmina.

Prema njenim rečima, ona ga je tada savetovala da sedne na avion i dođe za Srbiju, ali je on odlučio da ostane još.

- Posle toga mi se više nije javljao i već naredni dan kad sam ga zvala mu je telefon bio isključen. Nisu mu stizale ni poruke na mrežama, ništa - kaže Jasmina i dodaje:

- Pošto mu ovo nije prvi put na Kipru znao je tog momka koji radi u jednom ugostiteljskom objektu kod kog je odlazio, a i on ga je poslednji put video 21. jula. Ja sam njega kontaktirala i obavestila ga da mi se Aleksandar ne javlja, te je on obavestio policiju.

Aleksandrov poznanik, kako je ispričala Jasmina, obišao je sve bolnice i nigde ga nije bilo.

- 25. jula ga je srela jedna devojka koja ga poznaje, pitala ga je gde ide, rekao je da ide da kupi nešto da jede, a poslednji put je u hostelu u kom je odseo viđen 26. jula oko pola 12 uveče i više se nije vratio. Tamo su mu ostale stvari, samo nije bilo pasoša i telefona - kaže Aleksandrova majka.

Prema njenim rečima, on je prvo došao sa namerom da kampuje na Kipru i postavio je šator.

- To mu je bila prva zamisao, ali mu je bilo mnogo vruće, pa je potražio smeštaj i odseo u hostelu. Postoji i ta mogućnost da se vratio u šator koji mu je ostao postavljen, pa se i to istražuje da se vidi gde je bio taj šator jer je Aleksandar putovao sam - kaže majka i dodaje da ipak strahuje da mu se nešto nije desilo:

- Plašim se da ga neko nije kidnapovao ili pretukao, da se nije nešto loše desilo.

Ona apeluje na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave i kažu sve što znaju o Aleksandru, svaka informacija je dobrodošla!

(Kurir)

BONUS VIDEO: SVETOMIR ŠEŠIĆ ŠELE: Vrsni harmonikaš, muž Usnije Redžepove, umro je na današnji dan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Ruskinja u Rusiji otplivala brže nego što je olimpijska šampionka u Parizu, evo šta će joj se desiti!