SRBIN OTKRIO KOLIKO JE GIROSA POJEO NA LETOVANJU: Jednim potezom srušio čuveni "mit za turiste" (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

21. 08. 2024. u 14:11

GIROS razdora - upravo ovako se može nazvati rasprava Srba na društvenim mrežama oko jednog od omiljenih jela iz grčke kuhinje. Iako su nam društvene mreže, kao i svaki put, i ovog leta preplavile slike girosa, izgleda da nisu svi Srbi saglasni da je giros "kralj" brze hrane u Grčkoj.

СРБИН ОТКРИО КОЛИКО ЈЕ ГИРОСА ПОЈЕО НА ЛЕТОВАЊУ: Једним потезом срушио чувени мит за туристе (ФОТО)

Foto: Nenad Živanović/Profimedia

Krivac za sve bio je Srbin koji se pohvalio kako je za 11 dana letovanja u Grčkoj pojeo 12 girosa i nešto malo preko, ako se u obzir uzme to da su mu žena i deca doturali svoje porcije koje nisu mogli da pojedu.

- Giros ovog leta 2/11 dana, a imam isti problem sa fotkanjem postavljene trpeze. Dok biram lokaciju, obično mi fotkanje padne na pamet, ali kada hrana stigne, setim se fotografisanja kad su tanjiri već 'olizani' . Jedino bih pravio marketing restoranu zbog higijene i kako im se cakli posuđe - napisao je mladić po imenu Milovan.

Njemu se pridružila i jedna dama.

Foto: Facebook, grčka uživo / screenshot

 

- Mi se nismo istakli - 4 girosa za tri nedelje. Ali meni prija samo bez pite i sa grčkom salatom. Neko je već to predložio kao kombinaciju - istakla je ona.

"Grčki mit za turiste"

Na kraju, najviše interakcija izazvao je komentar mladića iz Srbije po imenu Vladimir, koji je opširno obrazložio svoj stav.

- Obožavam da čitam kako se od girosa pravi mit, običan džank fud i realno ništa naročito... Pojedem ga ponekad kad hoću nešto na brzaka, a poslednje leto nisam pojeo nijedan za 14 dana... A još veće smeće je Mitos pivo, pored tolikih dobrih i kvalitetnih pre svega grčkih piva, ja da pijem Mitos, mislim stvarno - napisao je on.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JANIK SINER DVAPUT PAO NA DOPING TESTU, A DOZVOLJENO MU DA IGRA! Skandal kakav tenis ne pamti! Ovo je nečuveno!