OVU IKONU TREBA DA IMA SVAKA SRPSKA KUĆA: Ako ste besni , samo je pogledajte- otac Predrag objasnio o čemu se radi (VIDEO)

Novosti online

14. 09. 2024. u 16:22

NIJEDNA srpska kuća ne bi smela da postoji a da nema ovu ikonu! Tim rečima javnosti se obratio sveštenik Predrag Popović koji koristi društvene mreže da prenese važne i lepe poruke.

ОВУ ИКОНУ ТРЕБА ДА ИМА СВАКА СРПСКА КУЋА: Ако сте бесни , само је погледајте- отац Предраг објаснио о чему се ради (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin/Dok anđeli spavaju

Reč je o ikoni jasenovačkih mučenika. Kako je u komentarima pojasnio sveštenik Jasenovački mučenici su kanonizovani i napravljena im je ikona.

– Svako treba da ima ikonu jasenovačkih mučenika u svom domu. Prvo, odajemo počast i zahvalnost onima koji su, žrtvom svojom, život dali za svoju veru. To su naši roditelji, praroditelji, kojima se mi ponosimo. Jako dobar nam je pokazatelj šta su oni imali i kroz šta su oni prošli, a šta mi imamo danas, oni su naše smirenje i ko god da dođe od stranaca i pita šta je ovo, mi ćemo da kažemo to su Srbi i druge nacije koji su ubijeni najgorom mogućom mukom poznatom na planeti – ispričao je Popović.

Kako je naveo, ovako se pred ikonom treba i pomoliti.

– Kad god mislite da besnite, da vam nešto fali, pogledajte ikonu, smirićete se. Kad imate mnogo toga, pogledajte je, spustićete se. Ona će vas držati u balansu – poručio je na kraju.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUD ŠOKIRAO TENISKI SVET: Evo šta je rekao o Sinerovom doping skandalu!