JOŠ JEDNA OPŠTINA U SRBIJI PROGLASILA VANREDNU SITUACIJU: Epidemiloška situacija pogoršana - ovo su mere

B. P.

05. 12. 2020. u 14:59

NA području Opštine Ub proglašena je vanredna situacija zbog pogoršanja epidemiološke situacije usled pandemije korona virusa.

ЈОШ ЈЕДНА ОПШТИНА У СРБИЈИ ПРОГЛАСИЛА ВАНРЕДНУ СИТУАЦИЈУ: Епидемилошка ситуација погоршана - ово су мере

Foto: B. Puzović

Odluka je doneta na predlog Štaba za vanredne situacije, jer je broj obolelih na području ubske opštine znatno veći nego u prvom i drugom talasu korone.

Predsednik Opštine Ub Darko Glišić rekao je da je uvođenje vanedne situacije bilo neminovno i da su nadležni u Ubu tokom drugog talasa koroe bili liberalni, nije skraćivano radno vreme, kako život ne bi stao, a ljudi mogli da zarade, ali ovoga puta mora se preduzeti sve u zaštiti života građana, što je najvažnija obaveza.

Tokom vikenda na području Uba biće otvorene samo prodavnice prehrambene robe, benzinske pumpe i apoteke, te zelena pijaca koja će, kao i do sada, raditi do 15 časova.

Radnim danima, restorani, kafići, frizerski i kozmetički saloni, teretane, kladionice i druge uslužne radnje biće otvorene do 17 časova, dok će vikendom biti zatvoreni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

„NEPOBEDIVI” OSVAJAJU PANČIĆEV VRH: Invictus Challenge by Mozzart i ove godine na Kopaoniku