THE SAUDI FOOD SHOW 2023: Sajam prehrambene industrije

V. N.

24. 02. 2023. u 09:05

RAZVOJNA agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na međunarodnom sajmu prehrambene industrije The Saudi Food Show 2023, a koji će se održati u Rijadu, Kraljevini Saudijskoj Arabiji, od 20. do 22. juna ove godine.

THE SAUDI FOOD SHOW 2023: Сајам прехрамбене индустрије

Foto AP

Srpski proizvođači prehrambenih proizvoda imaće priliku da prvi put predstave svoje proizvodne programe u okviru nacionalnog štanda Srbije. Tržište Saudijske Arabije predstavlja jedno od najprivlačnijih tržišta na Bliskom istoku i šansu za srpske kompanije za veći izvoz poljoprivrednih proizvoda na saudijsko tržište.

Sajam predstavlja vodeće mesto na kome se susreću proizvođači sa predstavnicima najvećih maloprodajnih lanaca, uvoznicima i distributerima, kao i novim trendovima u prehrambenj industriji. Sajam se prostire na 14.000 kvadrata, a planirano je učešće više od 500 izlagača. Očekuje se poseta oko 14.000 stručnih posetilaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)