UDRUŽENjA auto-škola, koja okupljaju oko 500 ovih privrednih društava u Srbiji, spremaju predloge novih minimalnih cena obuke vozača. U narednih mesec i po dana će Ministarstvu unutrašnjih poslova predati svoje kalkulacije na osnovu svih novih troškova.

ALEKSANDAR BOJIC

13.04.2022. 14:03

NISAM ZADOVOLJAN SA CENOM OBUKE ...MORA TO DA IDE NA MINIMUM 2000 EUR...MANJE CE DROGIRANIH I PIJANIH BUDALA BITI NA PUTEVIMA ...I VISE CE SE TAKO SACUVATI ZIVOTA......... POSTOJI I AUTOBUS ....

Marko

14.04.2022. 17:25

@ALEKSANDAR BOJIC - Majstore pa baš te koje si opisao će da polažu jer oni imaju love...jel ti misliš da će sirotinja da se bahati i vozi besna kola pijana i drogirana... Idi gledaj farmu i ćuti

Glupost

14.04.2022. 10:46

70 škola bi bilo dovoljno.I malo da uče šta jurisdikcija, govori pre tragedija i da im se napravi katalog potresnih fotografija .Sami bi nosili slemove u autu!

negotinac

14.04.2022. 19:06

Нажалост,ово ће само допринети томе да се шофери осете још важнијим деловима друштва.Због тзв.несташице возача место шофера је постало најпожељније и најплаћеније занимање.Уведене су неке непостојеће категорије па ако завршиш обуку за Б категорију,не можеш да возиш мотор или трактор и сл.Не мораш да имаш било коју школу(осим обавезне основне)да би имао већу плату од људи који раде у индустрији,трговини и сл.где је,ипак,потребно барем мало више од основне.Уосталом,погледајте серију Камионџије са Чкаљом и Пајом па ће вам све бити јасније.