LjUDI u Velikoj Britaniji jedu hranu za kućne ljubimce i pokušavaju da zagreju obroke pomoću sveća a sve to dolazi kao rezultat krize u toj zemlji , prenosi Independent.

Komentari (14)

Drago

10.12.2022. 20:07

Tako je i nama bilo zbog njihovih sankcija i kasnijeg bombardovanja, a oni to nazivali "milosrdnjim anđelom". Neka malo i oni uživaju u "milosrđu".

Mama

10.12.2022. 21:50

Verovatno dosljaci u GB prvi ostaju bez prihoda pa i svega za goli zivot.Ali Albanska mafija preuzela posao sa narkoticima u Londonu! Ko ovde laze ili ko ima pare za drogu a nema za hleb? Ili lukavi britanci misle da ce izbeglice da se vrate kuci???

gz

11.12.2022. 02:03

UK je klasno drustvo, vise nego mnoge druge moderne zemlje. I sada, i pored svega, ima ih koji ne znaju sta da rade sa parama i kako jos da ih potrose, a ima jos vise onih koji se hrane u kuhinjama za siromasne i zive u teskim uslovma (ima naravno i onih sto su negde u sredini), Albanska mafija jeste prisutna, kao i neobicno veliki broj pridoslih albanaca kojii nisu mafija. Ali posto njihovoj politici odgovara ono sto albanci rade zasluzili su da im, za nagradu, dolaze i ostanu sto duze.

Miki

11.12.2022. 09:40

Voleo bih da je tako ali se bojim da je to nasa pusta zelja.Kad bi bilo tako ja mislim da bi na ulicama bio haus a posto nema nista onda ne verujem u ovo.