OBNOVA čuvenog hotela „Bristol“ je u toku, a monumentalno zdanje u Karađorđevoj ulici, uskoro će zasijati punim sjajem i ponovo postati prepoznatljiv simbol Beograda. Naime, rekonstrukcija hotela, koji se danas nalazi u okviru kompleksa „Beograd na vodi“, je u toku, a radovima koji se izvode biće sačuvana autentičnost tog objekta od neprocenjivog kulturnog i istorijskog značaja, napisao je ministar Siniša Mali na Instagramu.

Komentari (2)

Hotel

13.07.2023. 15:56

I sta sa njim posle renoviranja? Secamo se da je to bio vojni hotel i da su iseljavali vojna lica iz njega. Hoce li se vratiti Vojsci za njihove potrebe ili je i on otisao u privatne dzepove?

Vojnik

14.07.2023. 11:53

@Hotel - Bristol su zatvorili preko noći uredbom vlade .....iako je je bio pod rezervacijama 100 dana unapred. Oduzet od vojske , predat gradu, grad ga "ustupio" nekom. Vojska ostala bez reprezentativnog objekta. Šta će biti sa hotelom Dorćol koji je trebao vojsci da se ustupi umesto Bristola za komercijalne potrebe i vojne delegacije..........?????? Verovatno je već neko stavio šapu