U PREDSEZONI UPOLA JEFTINIJE: Naši turisti pohrlili na letovanje početkom juna
10. 05. 2025. u 21:52
LETOVANjE u inostranstvu ove godine je od pet do 15 odsto skuplje nego lane. U predsezoni aranžmani u Grčkoj su prilično povoljni, i već su razgrabrljeni, dok odlazak na Egej u julu ili avgustu košta duplo više. Čitalac "Novosti" Milan Jeftić (35) iz Beograda kaže da je ove godine odlučio da sa suprugom ide na odmor u prvoj polovini juna.
Povezane vesti

NAMAME TURISTE, PA NESTANU BEZ TRAGA: Kako da se građani zaštite od lažnih agencija
JOŠ jedna turistička prevara - više stotina turista koji su platili put u Temišvar, Trst, Budimpeštu, Split i Rijeku ostalo je prošle nedelje kratkih rukava - i bez novca i bez željenog putovanja.
08. 05. 2025. u 16:20
Najnovije iz rubrike

ŽELIMO AERODROME CRNE GORE: Naša zemlja zainteresovana za uzimanje pod koncesiju dve vazdušne luke u Podgorici i Tivtu
SRBIJA je zainteresovana za koncesiju dva međunarodna putnička aerodroma u Podgorici i Tivtu, izjavio je juče Siniša Mali, ministar finansija, povodom najavljene koncesije crnogorskih vazdušnih luka, a za šta je proces već nekoliko godina u toku.
03. 06. 2025. u 08:30

NA PIJACAMA NIKAD SLABIJA PONUDA VOĆA: Svi jedva čekali da ga pazare, a sad ga cene papreno - svaka druga tezga prazna
OVE godine nisu podbacile samo trešnje, već i kajsije i breskve.
03. 06. 2025. u 07:52

PLAN ZA 20 GODINA: Bil Gejts otkrio gde će potrošiti svoje bogatstvo
OSNIVAČ korporacije Majkrosoft i milijarder Bil Gejts izjavio je da namerava da većinu svog bogatstva potroši na razvoj afričkih zemalja.
02. 06. 2025. u 22:14

ZATVARA SE ČUVENI LANAC SLADOLEDA: Na čak 500 prodavnica stavljaju katanac, proglašava se bankrot?
PORED inovacija u ukusima, Thrifty Ice Cream je postao prepoznatljiv u svetu sladoleda po jednoj posebnosti: poseduje patentiranu lopaticu koja oblikuje sladoled u kvadratni oblik konusa.
02. 06. 2025. u 21:56

POSKUPELI ĆEVAPI NA BAŠČARŠIJI: Evo koliko košta porcija
U MORU poskupljenja svega mogućeg u Bosni i Hercegovini, jutros je došlo još jedno iznenađenje koje će posebno pogoditi ljubitelje ovog najpoznatijeg sarajevskog specijaliteta.
02. 06. 2025. u 19:54
Komentari (0)