POLICIJA ODMAH REAGOVALA: Učenik iz Smedereva objavio na TikToku kako puca iz pištolja u školi - incidenti ne prestaju

Novosti onlajn

07. 05. 2023. u 16:58

DEČAK V.S. (2009) iz Smedereva je na Tik-toku objavio video snimak, na kojem se vidi kako drži pištolj. Policija je odmah reagovala i obavljen je razgovor sa ocem dečaka, piše "Blic".

ПОЛИЦИЈА ОДМАХ РЕАГОВАЛА: Ученик из Смедерева објавио на ТикТоку како пуца из пиштоља у школи - инциденти не престају

Foto: Depositphotos

Kako se saznaje, dečak je učenik OŠ "Dositej Obradović".

Nakon toga policajci su obavili pretres porodičnog doma i obavljen je razgovor sa ocem. Utvrđeno je da u kući nema oružja.

Dečak je izjavio da je kupio plastični pištolj u kineskoj radnji i da je pucao iz njega i izbacivao plastične metkiće kroz prozor škole, da bi se našalio sa drugarima. Kako je dalje rekao, njegova drugarica je sve to snimala, kao i da je objavila snimak na društvenoj mreži Tik-tok, koji je posle obrisala.

Podsetimo, ovo je samo jedan u nizu incidenata koji su se desili u prethodnim danima, nakon velike tragedije koja se dogodila 3. maja, kada je Kosta K. (13) ubio osam vršnjaka i čuvara škole, kao i ranio šest đaka i nastavnicu istorije.

BONUS VIDEO:

TRI BELA KOVČEGA: Dubona se oprašta od svoje dece

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)