UHAPŠEN NEGOTINAC: Omogućio drugu da se drogira, ovaj se predozirao

S. M. J.

19. 05. 2023. u 14:39

ZBOG postojanja osnova sumnje da je omogućio uživanje metadona svom poznaniku B.C koji je tom prilikom i preminuo policija je uhapsila Negotinca S.J.

УХАПШЕН НЕГОТИНАЦ: Омогућио другу да се дрогира, овај се предозирао

Foto: S.M.J.

S. J. (42) iz Negotina, po nalogu ovdašnjeg Višeg  javnom tužilaštva određeno je zadržavanja zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga sa smrtnim ishodom. U kući ovog Negotinca je, naime, juče predveče, pronađeno beživotno telo B.C. (47) iz Negotina za koga se pretpostavlja da se predozirao metadonom.

Ova dvojica višestrukih povratnika, poznatih pravosudnim organima po izvršenju brojnih krivičnih dela, su na lečenju bolesti zavisnosti metadonom. Pretpostavlja se da su koristili metadon i kobne večeri, ali će istraga pokazati šta se tačno dogodilo.

Više javno tužilaštvo je dalo nalog o odbukciji preminulog, kao i nalog da se izvrši DNK analiza pronađenog  “pribora” za metadon.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene