OSUMNJIČENI SE BRANILI ĆUTANJEM: Sedmorica u pritvoru zbog nasilničkog ponašanja i teške telesne povrede

I. M.

01. 11. 2023. u 17:54

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu saslušana su sedmorica uhapšenih muškaraca, a zbog postojanja, osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje i teška telesna povreda.

ОСУМЊИЧЕНИ СЕ БРАНИЛИ ЋУТАЊЕМ: Седморица у притвору због насилничког понашања и тешке телесне повреде

I. Mitić

Tužilaštvu su privedena šestorica osumnjičenih,  A.L. (36), D.Z.(37), M.L. (35), S.M. (36), V.S. (37) i M.Đ.(60), prema kojima je bila određena mera zadržavanja i A.Đ. (27), koji se sam javio u tužilaštvo, a zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje i teška telesna povreda.

U prisustvu zajedničkog branioca šestorica osumnjičenih iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu, branili su se ćutanjem, dok je jedan osumnjičeni izneo svoju odbranu.

Javni tužilac predložio je određivanje pritvora do 30 dana. Predlog je prihvaćen i pritvor je određen.

U tužilaštvu još kažu da će. u daljem toku postupka preduzeti dokazne radnje, ispit svedoka i obavljanje veštačenja, a sve kako bi se utvrdile činjenice i donela odluka.

Policija je ranije saopštila da se svi uhapšeni terete za nasilničko ponašanje, a A. L. i D. Z. i za krivično delo teška telesna povreda.

Oni su, zajedno sa još jednom osobom za kojom se intenzivno traga, 29. oktobra, kako se sumnja, nakon kraće rasprave u gradu, automobilima sustigli četvoricu muškaraca starosti 33, 35, 37 i 39 godina  koji su se nalazili u drugom vozilu, a potom ih fizički napali, navedeno je u saopštenju.

A. L. i D. Z. se sumnjiče da su više puta udarili tridesettrogodišnjeg muškarca i naneli mu teške telesne povrede. Tom prilikom lakše povrede su zadobili i muškarci stari 35, 37 i 39 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave