ŠIPTARI KRENULI KROZ "MERDARE" NAORUŽANI DO ZUBA: Razotkriven pakleni plan, u svemu im pomagala jedna zapadna sila

Novosti online

06. 01. 2024. u 15:06

SRPSKE službe bezbednosti su, zajedno sa Carinom, kako saznajemo, sprečile još jedan pokušaj Šiptara sa Kosova i Metohije, da, uz pomoć stranog faktora, destabilizuju Srbiju.

ШИПТАРИ КРЕНУЛИ КРОЗ МЕРДАРЕ НАОРУЖАНИ ДО ЗУБА: Разоткривен паклени план, у свему им помагала једна западна сила

foto d.z.

Kako saznajemo, pripadnici srpskih službi bezbednosti su na administrativnom prelazu "Merdare", uhapsili dva Albanca iz Prištine starosti 22 i 30 godina koji su pokušali da u centralnu Srbiju unesu veću količinu naoružanja. Prilikom pregleda njihovog vozila, srpska  policija i carina su u šupljinama sedišta pronašle veću količinu oružja i prigušivača umotanih u folije.  

Sumnja se da su dvojica Albanaca sa Kosova i Metohije, uz instrukcije i pomoć jedne zapadne zemlje čiji je zvaničnik nedavno boravio na Kosovu i Metohiji i koji svesrdno podržava nezavisnost KiM, oružje želeli da prokrijumčare jednoj kriminalnoj grupi u našoj zemlji. Cilj im je bio da izazovu incidente, ugroze bezbednost naših građana i destabilizuju Srbiju.

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Oružje je oduzeto, o svemu je obavešteno i tužilaštvo a istraga je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (7)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima