DOKTORU IZ SREMSKE MITROVICE ODREĐEN PRITVOR: Porodilja ga optužila za smrt bebe, evo šta je ginekolog rekao na saslušanju (FOTO)

Novosti online

20. 01. 2024. u 21:12

U Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici danas je priveden je M.M., lekar specijalista ginekologije i akušerstva u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

ДОКТОРУ ИЗ СРЕМСКЕ МИТРОВИЦЕ ОДРЕЂЕН ПРИТВОР: Породиља га оптужила за смрт бебе, ево шта је гинеколог рекао на саслушању (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/Marica Mihajlovic

On je priveden na saslušanje zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teško delo protiv zdravlja ljudi 12. januara 2024. godine u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

Osumnjičeni je saslušan, nakon čega je mu je sud, po predlogu tužilaštva, odredio pritvor po čl. 211 stav 1, tačke 2, 3 i 4 Zakonika o krivičnom postupku — zbog opasnosti od ometanja postupka uticajem na svedoke, opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Kako nezvanično saznaje "Blic", lekar specijalista nije priznao delo za koje se optužuje, dok je saslušanje trajalo kratko. Rekao je da je radio u skladu sa procedurama, dok izvor navodi da je delovao neuverljivo.

- Bio je uzrujan, uznemiren zbog svega, ali nije delovalo uverljivo to što je govorio - kaže izvor".

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici nastavlja istragu u ovom predmetu, a javnost se obaveštavati o svim radnjama koje preduzme.

Podsećamo, Marica Mihajlović pretrpela je, kako tvrdi, akušersko nasilje u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, nakon čega joj je beba umrla. Ona je ceo svoj slučaj detaljno opisala na društvenoj mreži Fejsbuk i upozorila druge žene.

BONUS VIDEO - OTAC PRONAŠAO TELA SINA I SNAJE: „Dozivao sam "Igore", nije reagovao – već su bili mrtvi“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!