NASILNI VOZAČI: Kontrola saobraćaja na području Paraćina i Jagodine

Z. GLIGORIJEVIĆ

30. 04. 2024. u 12:55

Policija je u kontroli saobraćaja na putu Paraćin - Zaječar zaustavila tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz Bosne i Heregovine koji je vozio „škodu oktaviju“ brzinom od 188,9 kilometara na sat na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na sat.

НАСИЛНИ ВОЗАЧИ: Контрола саобраћаја на подручју Параћина и Јагодине

Foto:Z.Gligorijević

On je u skraćenom postupku priveden sudiji Prekršajnog suda koji mu je izrekao zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom u trajanju od devet meseci i novčanu kaznu u iznosu od 140.000 dinara.

Policija je u Jagodini isključila iz saobraćaja devetnaestogodišnjeg vozača iz Paraćina koji je, sa probnom vozačkom dozvolom, upravljao vozilom „golf“ brzinom od 141 kilometar na sat na delu puta gde je ograničenje brzine 50 kilometara na sat.

Protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini obojicu vozača isključili su iz saobraćaja zbog nasilničke vožnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost