"PAO" PRIPADNIK UPRAVE CARINA U BEOGRADU: Na beogradskom aerodromu napravio veliki prekršaj, umešan i australijski državljanin

Z.U.

30. 06. 2024. u 15:06

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su A. A. (50), zaposlenog u Upravi carina.

ПАО ПРИПАДНИК УПРАВЕ ЦАРИНА У БЕОГРАДУ: На београдском аеродрому направио велики прекршај, умешан и аустралијски држављанин

Foto: Rada Šegrt/Ilustracija

On se tereti da je izvršio krivična dela zloupotreba službenog položaja i primanje mita.

Sumnja se da je on, 24. juna ove godine, na Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu, od australijskog državljanina, u svojstvu službenog lica, zahtevao i uzeo 1.500 australijskih dolara, kako ne bi izvršio carinsku kontrolu prtljaga tog stranog državljanina i otkrio carinski prekršaj.

Osumnjičeni je posle  zadržavanja od 48 sati, sa krivičnom prijavom, priveden nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO: VOZ NALETEO NA AUTOMOBIL KOD LOZNICE Teška saobraćajna nesreća

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
(MAPA) OLUJA OPUSTOŠILA CRNU GORU, SADA IDE KA SRBIJI: Prva na udaru ova dva grada, evo kako će se kretati nevreme (FOTO)

(MAPA) OLUJA OPUSTOŠILA CRNU GORU, SADA IDE KA SRBIJI: Prva na udaru ova dva grada, evo kako će se kretati nevreme (FOTO)

SNAŽNO nevreme sinoć je pogodilo Srbiju. Oluja je prvo opustošila Sloveniju i Hrvatsku, a onda stigla i u našu zemlju. Trenutno novo nevreme pogodilo je Crnu Goru, a slike sa društvenih mreža svedoče o jačini oluje koja je nosila sve pred sobom. Sudeći po radarskim snimcima sa sajta "Vreme i radar", upravo ta oluja stići će u Srbiju u narednim satima.

02. 07. 2024. u 13:00

Komentari (0)

TAJNA JE OTKRIVENA! Evo kako se Novak Đoković neverovatno brzo vratio na teren posle operacije kolena