PRONAĐENO 87 GRAMA PSIHOAKTIVNIH GLJIVA I OKO 11 GRAMA MARIHUANE: Krivične prijave protiv dvojice muškaraca u Boru

Novosti online

13. 08. 2024. u 21:21

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, podneće krivične prijave u redovnom postupku protiv dvadesetdevetogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da izvršio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga u sticaju sa neovlašćenim držanjem opojnih droga i protiv dvadesetšestogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, saopštio je MUP.

ПРОНАЂЕНО 87 ГРАМА ПСИХОАКТИВНИХ ГЉИВА И ОКО 11 ГРАМА МАРИХУАНЕ: Кривичне пријаве против двојице мушкараца у Бору

D.N.


Policija je prilikom pretresa stana dvadesetdevetogodišnjeg muškarca pronašla 87 grama psihoaktivnih gljiva, oko 11 grama marihuane i digitalnu vagicu za precizno merenje, navodi se u saopštenju.

Prethodno, policija je prilikom kontrole vozila kojim je upravljao dvadesetšestogodišnji muškarac, a u kojem se nalazio i dvadesetdevetogdišnji muškarac, pronašla šest grama marihuane, šest grama psihoaktivnih gljiva i digitalnu vagicu za precizno merenje. 

Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je dvadesetdevetogodišnjak omogućio dvadesetšestogodišnjem muškarcu da konzumira drogu.

 

BONUS VIDEO: HAPŠENjE U BEOGRADU NAKON TERORISTIČKOG NAPADA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U NEVERICI: Evo šta je uradio Srbin koga je Fudbalski savez Rusije angažovao za važan posao