VOZAČU KAMIONA KOJI JE UDARIO DEVOJČICU ODREĐENO ZADRŽAVANJE: U četvrtak će biti priveden na saslušanje

J. D. Lj.

25. 01. 2022. u 18:29

DEVOJČICA stara oko 10 godina poginula je danas u saobraćajnoj nesreći na Novom Beogradu. Devojčicu je van pešačkog prelaza oborio kamion.

ВОЗАЧУ КАМИОНА КОЈИ ЈЕ УДАРИО ДЕВОЈЧИЦУ ОДРЕЂЕНО ЗАДРЖАВАЊЕ: У четвртак ће бити приведен на саслушање

Foto: I.Marinković

Kako nezvanično saznajemo, vozaču kamiona je po nalogu zamenika Trećeg OJT određeno zadržavanje od 48 sati. On će u četvrtak biti priveden na saslušanje u Tužilaštvo.

Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 časova osumnjičenom M.M.(1988.) zbog izvršenja krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz člana 297 stav 4 u vezi sa članom 289 stav 3 u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika.

Podsetimo, nesreća se dogodila u ulici Doktora Ivana Ribara kod broja 92. 

Kako saznaju "Novosti" na mestu nesreće, vozač kamiona koji je pregazio dete, prevozio je zemlju, a kamion je vlasništvo firme iz Surčina.

Prema prvim informacijama, devojčica je prelazila ulicu na potezu kod autobuskog stajališta. Devojčica I.T. izašla je iz autobusa i odmah potom pokušala da pređe ulicu van pešačkog prelaza. 

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (7)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!