NEMA TRAGOVA NASILNE SMRTI: Ništa ne ukazuje na to da je žena u Vlasotincu ubijena

I. M.

06. 04. 2022. u 14:00

PREMA dosadašnjim informacijama iz izvora bliskih istrazi, ništa ne ukazuje na to da je tridesetjednogodišnja žena čije je telo pronađeno u jednoj porodičnoj kući u Vlasotincu ubijena.

НЕМА ТРАГОВА НАСИЛНЕ СМРТИ: Ништа не указује на то да је жена у Власотинцу убијена

foto: I.Mitić

Leš je poslat na obdukciju i tek posle tih rezultata nadležno tužilaštvo će moći da se izjasni pod kojim okolnostima je ova mlada žena, iz Donje Lokošnice kod Leskovca, izgubila život.

Ona je stanovala u iznajmljenoj porodičnoj kući u Vlasotincu sa emotivnim partnerom, inače državljaninom Severne Makedonije. Za njim policija intenzivno traga ali, kako nezvanično saznajemo, on nije osumnjičen za bilo koje krivično delo, već je potraga u toku radi prikupljanja dodatnih informacija o ovom slučaju.

Nezvanično saznajemo da na telu nesrećne žene nema tragova nasilja niti bilo čega što bi moglo da ukaže na to da je reč o nasilnoj smrti. Leš je navodno pronađen na krevetu, prekriven ćebetom, dok je na telu i posteljini bilo tragova krvi.

Mrtvu ženu je, prema saznanjima iz izvora bliskih istrazi, pronašao vlasnik iznajmljenog stana, u utorak oko 22 časa, a posle prijave komšija da preminulu i njenog partnera nisu videli nedelju dana. Zato se ne isključuje ni mogućnost da je ona preminula mnogo ranije u odnosu na vreme kada je pronađena.

S obzirom na to da mrtvozornik nije mogao da se izjasni o uzroku smrti, telo ženo je poslato na obdukciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo