DVOJE DECE OSTALO SIROČIĆI: Detalji tragedije na Zlatarskom jezeru - Bojana (38) koja se utopila je pre nekoliko godina ostala bez muža

Novosti online

21. 06. 2022. u 00:54

U KOKINOM Brodu, na Zlatarskom jezeru, u ponedeljak se desila tragedija - Bojana M. (38) je ušla u vodu da se rashladi i utopila se naočigled dvoje dece koja su, zapomažući dozivala majku!

ДВОЈЕ ДЕЦЕ ОСТАЛО СИРОЧИЋИ: Детаљи трагедије на Златарском језеру - Бојана (38) која се утопила је пре неколико година остала без мужа

Foto: A.Rovčanin

Prema rečima očevidaca u pitanju je žena neplivač, koja je sa dvoje maloletne dece boravila na obali, koji takođe ne znaju da plivaju - preneli su mediji.

- Kad su videli da im je majka potonula deca su odmah potrčala do obližnjih kamp kućica da pozovu pomoć. Krenula je potraga za ženom, ali ona nije pronađena - kaže za RINU jedan od očevidaca.

U utorak se očekuje dolazak žandarmerije i ronilaca koji će krenuti u potragu za telom.

Inače, nastradala žena pre nekolilo godina ostala je bez supruga i iz Ljubovije se sa dvoje dece vratila u rodno mesto. Radila je kao kuvarica u obližnjem restoranu i nakon prve smene otišla na obalu jezera sa decom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima