OD SILINE UDARA SA AUTOMOBILA ODLETEO TOČAK: Kamera snimila stravičnu saobraćajnu nesreću kod Novog Pazara (VIDEO)

Novosti online

02. 06. 2023. u 00:11

U SELAKOVCU kod Novog Pazara danas je došlo do teške saobraćajne nezgode u kojoj je povređeno više ljudi, a nadzorne kamere zabeležile su trenutak stravičnog sudara.

ОД СИЛИНЕ УДАРА СА АУТОМОБИЛА ОДЛЕТЕО ТОЧАК: Камера снимила стравичну саобраћајну несрећу код Новог Пазара (ВИДЕО)

Foto: Milena Anđela

Kako se vidi na snimku sa kamere, jedan od automobila počeo je da pretiče kolonu, a drugi je baš u tom momentu počeo da skreće ulevo. Iako je skretao polako, drugi automobil, zbog brzine vožnje, nije uspeo da se zaustavi, a nije isključeno ni da vozač koji je hteo da skrene nije video drugo vozilo koje se približavalo.

Automobil koji je preticao udario je u automobil koji je skretao i odbacio ga na parkirani kombi, a potom naleteo na vozilo parkirano na trotoaru.

Parkirano vozilo i samo je od siline udarca otišlo nekoliko metara unapred.

Od siline udarca, delovi automobila razleteli su se po ulici. Oba automobila koja su učestvovala u sudaru završila su "zgužvana", a automobilu koji je skretao je tokom udarca otpao i odleteo čak i točak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Podsetimo, četiri vozila su oštećena, a lekari Hitne službe potvrdili su da su u udesu povređene četiri osobe - devojka (31) dete (3) i dva mladića starosti 20 godina.

Kako saopštava RTV Novi Pazar, više osoba javilo se na hirurgiju. Jedna ženska osoba upućena je na odeljenje maksilofacijalne hirurgije zbog posekotine u predelu brade. Druge dve nemaju vidne znakove povreda. Dete takođe nije vidno povređeno.

U udesu je učestvovala i grupa maturanata koji su išli na maturu, a oni se osećaju dobro.

Podsećamo, pre dva dana došlo je do udesa u kojem je povređeno pet maturantkinja Srednje medicinske škole u Novom Pazaru, kada su vozilom sletele sa puta na deonici Novi Pazar - Draževiće.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili