MILICU UBIO INFARKT? Čeka se pisani nalaz obdukcije Srpkinje preminule na letovanju na Kritu

S. J. M.

18. 09. 2023. u 20:41

BEOGRAĐANKA Milica S. (32) preminula je u subotu uveče na Kritu, gde je sa drugaricama otišla na odmor.

МИЛИЦУ УБИО ИНФАРКТ? Чека се писани налаз обдукције Српкиње преминуле на летовању на Криту

Foto: Free Images Pixabay

Kako saznajemo, obdukcija je završena, a nalaz o uzroku smrti još nije napisan i rezultati zbog toga nisu poslati policiji.

Kako su preneli kritski mediji, devojka je sa dve drugarice bila na odmoru na ovom ostrvu i odsele su u hotelu u mestu Hersonisos. U subotu uveče kada su htele da izađu, ona se požalila da joj nije dobro i da će ostati u sobi da se odmori. Drugarice su otišle na piće i kad su se vratile oko 22 časa zatekle su je mrtvu u krevetu.

Pozvana je i Hitna pomoć u hotel. Zasada se sumnja da je devojka možda imala infarkt, jer se navodno žalila na bol u grudima. Kako nezvanično saznajemo, Milica je živela sa majkom, koja je teško bolesna. Otac joj je ranije preminuo.

Oko prenosa njenog tela za Srbiju, uključili su se rođaci, ali je u jednom trenutku, prema onome što smo čuli, došlo do neslaganja. Pogrebnik sa Krita, koji je na sebe preuzeo da organizuje transport tela, tražio im je 5.300 evra, što njima nije odgovaralo. Saznali su da mogu da angažuju drugog za manje novca.

Pogrebnika je tada pozvao počasni konzul Srbije na Kritu Nikos Papadantonakis. On je danas e za "Novosti" izjavio da je rekao pogrebniku da vrati pasoš u policiju, jer rođaci traže drugog pogrebnika, što je ovaj i učinio. Još se ne zna kada će telo biti dopremljeno u Srbiju.

BONUS VIDEO -

POTRAGA ZA NESTALIMA SE NASTAVLjA: Spasioci kopaju ruševine u Derni

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu