NEOSVETLJENA PRIKOLICA IZAZVALA NESREĆU: Poznati detalji saobraćajke kod Starog Žednika

J. L.

07. 11. 2023. u 10:28

NA magistralnom putu između Subotice i Bačke Topole, na ulazu u selo Stari Žednik, sinoć se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice poginulo, a troje lakše povređeno.

НЕОСВЕТЉЕНА ПРИКОЛИЦА ИЗАЗВАЛА НЕСРЕЋУ: Познати детаљи саобраћајке код Старог Жедника

Foto: Instagram printskrin/192_rs

Kako saznajemo, uzrok saobraćajne nesreće je neosvetljena prikolica, zakačena za traktor kojim je upravljao D. P. iz Starog Žednika, u koju je udario, krećući se istim smerom, putnički automobil “opel-meriva” kojim je upravljao Đ. M. (74) iz Lipara.

Posle udara u prikolicu, automobil je prešao u suprotnu traku i tada na njega naleće drugi automobil “hjundai santa fe”, kojim je upravljao B. K. K . Od siline udara “opel-meriva” se prevrnula i preprečila put, dok su traktor i “hjundai” sleteli sa puta.

- Na licu mesta je preminuo vozač Đ. M. (74) iz Lipara, dok su lakše telesne povrede zadobili druga dva vozača i putnica iz “hjundaija”. Alko-testovi vozača traktora i “hjundaija” su bili negativni, a izdati su i nalozi za dvostruku analizu krvi - saznajemo u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Kako saznajemo, nastradali vozač je koristio sigurnosni pojas, ali vozač i putnik u “hjundaiju” nisu bili vezani.

Kako nezvanično saznajemo, vozač traktora je u prethodnom periodu sankcionisan za 15 prekršaja, a sada mu sledi krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA NAD SRAMOTAMA! Crna Gora će glasati za rezoluciju o Srebrenici