GORAN SA MAJKOM POGINUO NA DAN SLAVE: Vozio je kod lekara, gosti ih čekali - kada su im javili da su stradali

Novosti online

11. 11. 2023. u 18:20

GORAN Ž. (63) i njegova majka R. Ž (78) poginuli su danas oko 12 časova u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na opštinskom putu Koceljeva-Batalage.

ГОРАН СА МАЈКОМ ПОГИНУО НА ДАН СЛАВЕ: Возио је код лекара, гости их чекали - када су им јавили да су страдали

Foto: pixabay

Majka i sin su poginuli na dan porodične slave. Prema nezvaničnim saznanjima, u kolima su bile još dve osobe koje su zadobile lake povrede.

- Goran je vozio majku kod lekara, a u povratku je usporio kako bi stao, međutim točak mu je propao sa puta u kanal kada je došlo do prevrtanja. Majka i sin su nastradali na licu mesta, dok su povređeni prevezeni u Opštu bolnicu Šabac - navodi izvor.

Nadležne organe je obavestio čovek koji je vozio iza Gorana i koji je video kako su nastradali.

- Čovek je u šoku. Ne može da poveruje, doslovno je opisao kako su stali, nakon čega su tek krenuli da se prevrću. Gosti su ih čekali kod kuće kada su im javili da su nastradali. Tragedija - kaže jedan meštanin Koceljeve.

Podsetimo, do nesreće je došlo kada je automobil sleteo sa kolovoza. Intervenisalo je četvoro pripadnika VSJ Koceljeva, koji su nakon završenog uviđaja izvukli iz vozila dvoje nastradalih.

BONUS VIDEO - „REKLA JE – JEDAN JE PAO MRTAV“ Komšinica otkriva: Baba dečaka osumnjičenog za ubistvo tražila pomoć

(Nova)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!