LESKOVČANIN TEŠKO POVREĐEN U EKSPLOZIJI PLINSKE BOCE: Lekari se svim silama bore da spasu život nesretnom čoveku

Novosti online

12. 01. 2024. u 11:39

TIM lekara Klinike za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Srbije (UKCS) nadljudski se bori za život pacijenta B. Ć. (65) iz Leskovca, koji je teško povređen usled eksplozije plinske boce, navodi se u saopštenju UKCS.

ЛЕСКОВЧАНИН ТЕШКО ПОВРЕЂЕН У ЕКСПЛОЗИЈИ ПЛИНСКЕ БОЦЕ: Лекари се свим силама боре да спасу живот несретном човеку

Foto: M. Anđela/Profimedia

Pacijent je iz Niša juče, 11. januara, upućen u UKCS, gde mu je po prijemu urađena kompletna dijagnostika. Ustanovljeno je da mu je dubokim opekotinama zahvaćeno više od 65 odsto kože, i da je životno ugrožen.

- Tim lekara Klinike za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju UKCS ulaže napore da ovaj pacijent preživi. Lekari ove klinike još jednom apeluju na građane, s obzirom na to da je grejna sezona, da povedu računa o ispravnosti i korišćenju grejnih tela, kao i da izbegavaju korišćenje pirotehničkih sredstava, kako bi se izbegle ovakve neželjene situacije i borbe za život - piše u saopštenju, preneo je Blic.

BONUS VIDEO: OVAKO SU "PALI" NARKO DILERI IZ NOVOG SADA: Zaplenjeno 130 kg marihuane

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo